Találkozópontok | Kávézó kereső | Kávéház rangsor | Kávé akadémia | Játék | Linkek | Rólunk | Támogatóink
Hírek
Téma
Kávé mellé
Café Budapest
Receptek
Kávéház anno
Barista iskola
Barista szaküzlet
Zacc
DOSSZIÉK
Kávé minősítések
Tea
Kávézóláncok
Kávétermelő országok
Kultikus kávés kellékek
Független Kávéházak
Home Barista
Barista Bajnokságok
Régi pesti kávéházak
Kávéház Sirató
RÉGIÓK
Hajós utca
Károlyi utca
Liszt Ferenc tér
Ráday utca
Újlipótváros
Nyitólap // Barista Bajnokságok // Porsche Pest – Baristák Viadala
Porsche Pest – Baristák Viadala
2008. Július 2., Szerda
A július 3-6-közt megrendezésre kerülő Első Magyar Kávé és Koktélfesztivál La Scala Barista Versenynek egy szokatlan támogatója is van. A Porsche-Inter Auto Pest. Megmozdult az álló víz? Van aki a baristákon kívül komolyan veszi az espresso kultúra formálását? És ez pont egy neves autókereskedés? Ennek jártunk utána és kerestük meg Mozolai Gábort, a Porsche-Inter Auto Pest igazgatóját.


Espresso kultúra – autók! Milyen megfontolás vezette a Porsche Pestet arra, hogy támogasson egy Kávé és Koktélfesztivált, azon belül különösen egy Barista Versenyt?

M.G. Felfigyeltünk az utóbbi időben arra, hogy vásárlóink, partnereink a szalonunkban, vagy szervizünkben eltöltött idő alatt előszeretettel és jelentős mennyiségben fogyasztanak kávét.
Ez a felismerés arra késztetett bennünket, hogy szolgáltatásainkat ebben az irányban is fejlesszük. A megoldás keresése közben leltünk a szerveződő Első Magyar Kávé és Koktélfesztiválra. Gyors döntést hoztunk. Partnereink kávé iránti vonzalmát támogatni fogjuk.


Ez nyilvánul meg a Barista Verseny támogatásában is?

M.G. Talán ennél is több. Mint az olvasó számára is ismert tény, a Porsche Pest által forgalmazott járművek és kínált szolgáltatásaink a minőséget képviselik. A minőségi szolgáltatásnak elengedhetetlen feltételei a magasan képzett szakemberek. Az előző gondolatok alapján nyilvánvaló, hogy a kávés szakma professzorainak versenyét kiemelten kívánjuk támogatni. Meggyőződésünk, hogy a siker záloga a minőség, jelen esetben pedig nem a profil azonosság, vagy különbség, ami említésre méltó, hanem a minőség iránti elhivatottság.

A Barista Verseny díjai közé felajánlottak egy igazi különlegességet. Erről lehet többet tudni?

M.G. Igen! A Barista Versenyen belül meghirdettük a Porsche Pest Kreatív Ital Kupát. Minőségről beszélünk és kreatív különlegességről. Ezt mi tudná jobban tükrözni, mint egy egész hétvégén használható AUDI A3 cabriolet. Tehát figyelem baristák! Álmodjátok meg a csodát és mi csodával díjazzuk.

Izgalommal várjuk a Porsche Pest Kreatív Ital Kupa eredményét. Találkozunk a Kávé És Koktélfesztiválon július 3-6-ig, a Millenárison. Ne feledjétek! Barista Verseny döntője július 6.-án, vasárnap.

Archívum | Nyomtatás | Küldés e-mailben
Most szólj hozzá!
  Név:
  Website:
  E-mail:
  Hozzászólás:
  Ellenőrző kód: CAPTCHA Image
 


2015-10-27 12:44 | p4Uz1AdXCb
An arts cafe9 is a place that provides food and arts. In arts cafe9s, you can watch piceruts, statues and so on. Some arts cafe9s carry out arts activities. People can be supported in order for them to express themselves in arts openly in these kinds of activities. They can also share the experience with others, learn arts knowledge and make friends. Also Art-e cafe or arty cafe an arts cafe with computer/internet access.Source: Wikipedia
2015-10-26 04:58 | gGupZN5Jyd
Opening a business, eeaicsplly a coffee shop, really has nothing to do with art. What exactly will you put to the business? As an artist, you can conceptualize more, but that doesn’t mean you can just MAKE a business.So you have a long-term goal: starting a coffee shop.NOW what are you short-term goals? How are you going to get there? What jobs will you get while you are making the coffee shop goal a reality?Never JUST have a long-term goal though. This won’t just be happening straight out of college, or you most likely will fail and lose that money you put in. Find something you enjoy to do as well do you like writing? Illustrating? What?
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
regisztráció hírlevél
BARISTA SZAKÜZLET


Sommelier képzés
RECEPT KERESŐ
Kávés sütik
Mennyire bonyolult?
Szövegrész keresése:
Kávéitalok
Milyen típusú?
Szövegrész keresése:
JEGYVILAG.HU
Színházi előadás:
Mikor?
Hol?
© 2003-2017 | Kapcsolat | Impresszum | Média információ | Partner belépés
Támogató partnereink


Barista Hungary
"A kávés képzés"

Completa

DaVinci