Találkozópontok | Kávézó kereső | Kávéház rangsor | Kávé akadémia | Játék | Linkek | Rólunk | Támogatóink
Hírek
Téma
Kávé mellé
Café Budapest
Receptek
Kávéház anno
Barista iskola
Barista szaküzlet
Zacc
DOSSZIÉK
Kávé minősítések
Tea
Kávézóláncok
Kávétermelő országok
Kultikus kávés kellékek
Független Kávéházak
Home Barista
Barista Bajnokságok
Régi pesti kávéházak
Kávéház Sirató
RÉGIÓK
Hajós utca
Károlyi utca
Liszt Ferenc tér
Ráday utca
Újlipótváros
Nyitólap // Kávézóláncok // Café Frei – "A világ kedvenc kávéi"
Café Frei – "A világ kedvenc kávéi"
Kávézóláncok II.
2009. Május 12., Kedd
A történet
A magyar tulajdonú és fejlesztésű kávézólánc nem csak nevében kötődik a népszerű tévés újságíró nevéhez. Frei Tamás igazi kávémániákus. A világot járva – és ez az ő esetében szó szerint az egész világ bejárását jelenti – eljutott a legszebb és legértékesebb kávéültetvényekre, megismerkedett a különböző népek kávézási szokásaival. Évtizedes élmény- és információgyűjtés után határozott úgy, hogy megpróbálja az általa megtapasztalt kávékultúrákat és megkóstolt kávéitalokat elhozni hazánkba.

2007 április -megnyílik az első üzlet Salgótarján főterén
2007 november –a Libri könyváruház-lánccal kötött együttműködés keretében – egymás után nyílnak a nyugaton már megszokott, nálunk még újdonságként ható könyves-kávézók: Árkád, Mammut, Debreceni Fórum (már 2008-ban)
2008 –Kassán és Szentendrén újabb Café Frei nyílik
2009 –A következő üzletek a tervek szerint Győrben és Egerben nyitnak

Koncepció
A kávézólánc koncepciójának létrehozásakor elsőrendű szempont volt a hitelesség. Nem az angolszász láncoknál megszokott kávéitalok és méretezés, de nem is csak a klasszikus olasz kávéiskola italai alkotják a választékot. A cél a kávévilág sokszínűségének autentikus bemutatása. Ez határozta meg a keverékek kialakítását és pörkölését, a kávéválaszték elemeit és struktúráját, a kávékészítés módszereit és az üzletek kialakítását, berendezését is.

Lelkiismeretes kereskedelem
A Café Frei koncepció része a lelkiismeretes kereskedelem filozófiája is:
"Olcsóbbak akarunk lenni, ezért nem fizettetjük ki vendégeinkkel a viszonteladók profitját. Közvetlenül a termelőktől vásároljuk az alapanyagaink nagy részét, Magyarországon éppúgy, mint külföldön. Mivel személyesen találkozunk velük, mi tisztességesen megfizetjük őket, a szentendrei méztermelőt éppúgy, mint az afrikai kávéfarmert!"

Keverékek és pörkölés
A Café Frei keverékeit évtizedes tapasztalattal bíró holland kávémester készíti, aki a pörkölést is felügyeli. A pörkölés kis tételekben, fajtánként történik a cég saját pörkölő üzemében, csak ezután állítják össze az egyes keverékeket. A koncepciónak megfelelően öt különböző, 100% arabica kávéból választhatnak a vendégek:
 • A Közép-Amerikai keverékben meghatározó a guatemalai kávé, ami magas fehérjetartalma miatt segíti a krémképződést. A fajtákat természetesen olajosra pörkölik, 200°C körül 22-23 percig. Ez a keverék adja az espresso italok, a cappuccino és az olasz tejesek alapját.
 • Az Afrikai keveréket főleg kenyai és etióp fajták alkotják, pörkölése világosabb, 198°C-on kb 20 percig van a pörkölőben. A legtöbb "nemzetközi" tejes kávéba ez a keverék kerül.
 • Az Arábia keverékben különleges jemeni és szudáni kávék határozzák meg az ízvilágot. Természetesen az arab, örmény és beduin kávék nem készülhetnének másból.
 • A Hónap ültetvénykávéja a kísérletező vendégek számára nyújt örömöt. Hónapról hónapra más ültetvény kerül reflektorfénybe. Igazi különlegességeket kóstolhatnak, mint az etióp Yrgacheffe, a guatemalai Maragogype vagy a keverékeket alkotó fajtakávék.
 • A Koffeinmentes kávé Kolumbiából érkezik, egy eleve alacsony koffeintartalmú fajtát használnak a célra. A kávé citrusosságát hosszan tartó, forró pörköléssel ellensúlyozzák.

  A kávékészítés technológiája
  Minden egyes kávé külön őrlőbe kerül. A nagyobb mennyiségben fogyó két alapkeverék (Közép-Amerika, Afrika) nagyobb méretű, adagolórekeszes őrlőkbe kerül. A másik három különleges keverék kisebb méretű folyamatos őrlőkbe. Így minden esetben biztosítva van a friss őrlés és ugyanakkor gyors kiszolgálás.
  A kávégép az Elektra cég Belle Epoque sorozatának két csaptelepes Verticale P1modellje. Az arany és réz színű eszpresszógép nevében és kinézetében az 1900-as évek elejének masinái előtt tiszteleg. A "Belle Epoque" egy francia kifejezés, jelentése: szép korszak. A világháborúk előtti "boldog békeidőkre" szoktak vele utalni. Ugyanakkor ez az a kor amikor az első eszpresszógépek megjelentek Olaszországban, majd Európában. A mai gépekkel ellentétben felépítésük inkább függőleges (vertikális) volt, kialakításuk és díszítésük pedig igazi szecessziós műalkotássá tette őket. Az Elektra Belle Epoque ezt a megjelenést ötvözi a mai gépektől elvárt technológiával.
  A kávégép mellett külön csészemelegítő szekrényt is használnak, ami hőfokszabályzóval van ellátva, így a csészék hőfokbeállítása mindig tökéletes.

  A sztenderd A sztenderd
  A Café Frei üzletekben a két alapkeverék készítési sztenderdje a következő:
  Közép-Amerikai keverék -espressókhoz és az olasz tejes kávéitalokhoz:
 • 7,5 gr kávéőrleményből
 • 32 ml kávéital készül (krém nélkül mérve),
 • 30-32 másodperces extrakciós, lefolyási idő alatt.
  Afrikai keverék -nemzetközi tejes italokhoz:
 • 7,5 gr kávéőrleményből
 • 50 ml kávéital készül (krém nélkül mérve),
 • 32-34 másodperces extrakciós, lefolyási idő alatt.
 • A baristák

  A céghez kerülő baristák oktatáson vesznek részt, amit Harsányi Zoltán, a lánc barista trénere vezet. A képzésen elsajátítják a Café Frei filozófiáját és a kávéválaszték minden elemének sztenderd szerinti készítését. Minden üzletben dolgozik egy kiemelt barista, aki reggelente a friss őrlés alapján utánállítja az őrlőket. Az ő felelőssége a kávéminőség folyamatos kontrollja és segít az új termékek bevezetésében. Havonta részt vesz a céges találkozón, ahol lehetőség van az üzletek közötti információcserére és a fejlesztések megtervezésére.
  A kávéválaszték
  A szlogenben meghatározott koncepció természetesen a választékban jelenik meg leghatározottabban. A kávék három fő csoportra vannak osztva:


 • Espresso-k
  Ide tartozik az olasz alapkávé milánói, szicíliai és akár new yorki változata is. Érdekes (és helyes), hogy az americano is itt kapott helyet, hisz az is egy espresso variáció Chicagóból, a "Szeles Városból". A 20-as évek maffiózói itták először a rövid espressót forró vízzel hosszabbítva, papírpohárból!
  Minden espresso ára azonos, kivéve az espresso-különlegességeket (pl.: nicaraguai dohánykávé, espresso limoncello), ahol az alapanyagköltség több és az elkészítési idő is hosszabb.

 • Kávék tejjel
  A tejes kávék szintén egy árban kaphatók, ez ösztönzi a vendéget válogatásra, nem mindig ugyanazt (pl.: cappuccino) rendel. Érdemes is kipróbálni minél több fajtát, mert pl. a marokkói tejeskávé, a spanyol macchiato vagy az igazi bécsi kapucíner valódi kávéélményt ígér.

 • A világ kávéi
  Az igazi kávés utazás csak itt kezdődik el. Kóstolhatunk arab és beduin kávét igazi ibrikből, kanadai juharsziruppal vagy holland kakaóval készült különlegességeket, narancsos-jeges kávét, vagy akár kókuszos macchiatót Costa Ricából.

  Akinek ez még nem elég, a folyamatosan frissülő menülap -ami egyben kávés újságként is funkcionál az asztalokon-minden számában új különlegességeket kínál, csak kalandoroknak. Ha valamelyik "szezonális" kávé jól vizsgázik és megkedvelik a vendégek, bekerülhet az állandó választékba is. Ezen az úton halad a Maharadzsák gyömbéres tejeskávéja, amit a vendégek szeretete mentett meg az "elmúlástól". Ez a kávé valójában részben tea, de ezt nehéz röviden elmagyarázni – inkább meg kell kóstolni!

  Kapcsolódó linkek:
 • Tchibo
 • McCafé
 • California Coffee Company
 • Costa Coffee
 • Cafe Frei
 • Archívum | Nyomtatás | Küldés e-mailben
  Most szólj hozzá!
    Név:
    Website:
    E-mail:
    Hozzászólás:
    Ellenőrző kód: CAPTCHA Image
   


  2017-08-20 22:56 | Hgbadvar
  best car insurance students - https://autoinsurancequoteaee.org/
  nationwide auto insurance inexpensive car insurance ’
  2017-08-20 20:30 | CharlesNut
  http://bit.ly/2rztidG - Секс как в первый раз


  http://bit.ly/2rztidG - Luxe
  http://cplccp.ru/dH4N - Моментальное возбуждающее средство для женщин


  ~er~
  2017-08-20 15:55 | engladcak
  Íŕęîíĺö-ňî, ÷ňîňî ďîëĺçíîĺ?
  2017-08-20 15:27 | Anciccak
  Давно искал эту информацию.
  2017-08-20 13:31 | Anthonytruth
  wonderful site http://www.spacekiddzklothing.co/submap305.xml
  2017-08-20 10:03 | Frankdync
  http://bit.ly/2doNLIP - продвижение сайта 2016
  с помощью агрегатора сайтов

  http://site-agregator.ru - http://s45.radikal.ru/i110/1702/c6/e28611ea9003.gif


  как раскрутить сайт бесплатно  $$+$$*
  2017-08-19 16:28 | StevensilLab
  На сегодняшний день мы занимаем большую репутацию в установки дверных замков, систем видеонаблюдения и домофонии. Мы всегда выполняем свои обязательства перед заказчиком

  {keyword}

  ремонт замена замков

  {keyword}

  https://s-lock.ru/intercoms/colour-video-door-phones.php
  2017-08-19 16:07 | RalphFuB
  decent site http://www.onetoy.co/submap597.xml
  2017-08-19 10:06 | Ruzanausant
  УПРАВЛЕНИЕ РЕПУТАЦИЕЙ
  2017-08-19 01:37 | Jamesskine
  Our team is a unique producer of quality fake documents.
  We offer only original high-quality fake passports, driver’s licenses, ID cards, stamps and other products for a number of countries like:
  USA, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italy, Finland, France, Germany, Netherlands, Spain, United Kingdom. This list is not full.

  To get the additional information and place the order just visit our website:

  http://www.salepassportsfake.cc www. salepassportsfake.cc


  >> Contact e-mails:


  General support: support@salepassportsfake.cc


  Technical support: admin@salepassportsfake.cc  -----------------------------
  Keywords:

  false fake passports for sale of Afghanistan
  false fake passports for sale of Albania
  false fake passports for sale of Algeria
  false fake passports for sale of Andorra
  false fake passports for sale of Angola
  false fake passports for sale of Antigua & Deps
  false fake passports for sale of Argentina
  false fake passports for sale of Armenia
  false fake passports for sale of Australia
  false fake passports for sale of Austria
  false fake passports for sale of Azerbaijan
  false fake passports for sale of Bahamas
  false fake passports for sale of Bahrain
  false fake passports for sale of Bangladesh
  false fake passports for sale of Barbados
  false fake passports for sale of Belgium
  false fake passports for sale of Belize
  false fake passports for sale of Benin
  false fake passports for sale of Bhutan
  false fake passports for sale of Bolivia
  false fake passports for sale of Bosnia Herzegovina
  false fake passports for sale of Botswana
  false fake passports for sale of Brazil
  false fake passports for sale of Brunei
  false fake passports for sale of Bulgaria
  false fake passports for sale of Burkina
  false fake passports for sale of Burundi
  false fake passports for sale of Cambodia
  false fake passports for sale of Cameroon
  false fake passports for sale of Canada
  false fake passports for sale of Cape Verde
  false fake passports for sale of Central African Rep
  false fake passports for sale of Chad
  false fake passports for sale of Chile
  false fake passports for sale of China
  false fake passports for sale of Colombia
  false fake passports for sale of Comoros
  false fake passports for sale of Congo
  false fake passports for sale of Congo Democratic Rep
  false fake passports for sale of Costa Rica
  false fake passports for sale of Croatia
  false fake passports for sale of Cuba
  false fake passports for sale of Cyprus
  false fake passports for sale of Czech Republic
  false fake passports for sale of Denmark
  false fake passports for sale of Djibouti
  false fake passports for sale of Dominica
  false fake passports for sale of Dominican Republic
  false fake passports for sale of East Timor
  false fake passports for sale of Ecuador
  false fake passports for sale of Egypt
  false fake passports for sale of El Salvador
  false fake passports for sale of Equatorial Guinea
  false fake passports for sale of Eritrea
  false fake passports for sale of Estonia
  false fake passports for sale of Ethiopia
  false fake passports for sale of Fiji
  false fake passports for sale of Finland
  false fake passports for sale of France
  false fake passports for sale of Gabon
  false fake passports for sale of Gambia
  false fake passports for sale of Georgia
  false fake passports for sale of Germany
  false fake passports for sale of Ghana
  false fake passports for sale of Greece
  false fake passports for sale of Grenada
  false fake passports for sale of Guatemala
  false fake passports for sale of Guinea
  false fake passports for sale of Guinea-Bissau
  false fake passports for sale of Guyana
  false fake passports for sale of Haiti
  false fake passports for sale of Honduras
  false fake passports for sale of Hungary
  false fake passports for sale of Iceland
  false fake passports for sale of India
  false fake passports for sale of Indonesia
  false fake passports for sale of Iran
  false fake passports for sale of Iraq
  false fake passports for sale of Ireland Republic
  false fake passports for sale of Israel
  false fake passports for sale of Italy
  false fake passports for sale of Ivory Coast
  false fake passports for sale of Jamaica
  false fake passports for sale of Japan
  false fake passports for sale of Jordan
  false fake passports for sale of Kazakhstan
  false fake passports for sale of Kenya
  false fake passports for sale of Kiribati
  false fake passports for sale of Korea North
  false fake passports for sale of Korea South
  false fake passports for sale of Kosovo
  false fake passports for sale of Kuwait
  false fake passports for sale of Kyrgyzstan
  false fake passports for sale of Laos
  false fake passports for sale of Latvia
  false fake passports for sale of Lebanon
  false fake passports for sale of Lesotho
  false fake passports for sale of Liberia
  false fake passports for sale of Libya
  false fake passports for sale of Liechtenstein
  false fake passports for sale of Lithuania
  false fake passports for sale of Luxembourg
  false fake passports for sale of Macedonia
  false fake passports for sale of Madagascar
  false fake passports for sale of Malawi
  false fake passports for sale of Malaysia
  false fake passports for sale of Maldives
  false fake passports for sale of Mali
  false fake passports for sale of Malta
  false fake passports for sale of Marshall Islands
  false fake passports for sale of Mauritania
  false fake passports for sale of Mauritius
  false fake passports for sale of Mexico
  false fake passports for sale of Micronesia
  false fake passports for sale of Moldova
  false fake passports for sale of Monaco
  false fake passports for sale of Mongolia
  false fake passports for sale of Montenegro
  false fake passports for sale of Morocco
  false fake passports for sale of Mozambique
  false fake passports for sale of Myanmar, Burma
  false fake passports for sale of Namibia
  false fake passports for sale of Nauru
  false fake passports for sale of Nepal
  false fake passports for sale of Netherlands
  false fake passports for sale of New Zealand
  false fake passports for sale of Nicaragua
  false fake passports for sale of Niger
  false fake passports for sale of Nigeria
  false fake passports for sale of Norway
  false fake passports for sale of Oman
  false fake passports for sale of Pakistan
  false fake passports for sale of Palau
  false fake passports for sale of Panama
  false fake passports for sale of Papua New Guinea
  false fake passports for sale of Paraguay
  false fake passports for sale of Peru
  false fake passports for sale of Philippines
  false fake passports for sale of Poland
  false fake passports for sale of Portugal
  false fake passports for sale of Qatar
  false fake passports for sale of Romania
  false fake passports for sale of Rwanda
  false fake passports for sale of St Kitts & Nevis
  false fake passports for sale of St Lucia
  false fake passports for sale of Saint Vincent & the Grenadines
  false fake passports for sale of Samoa
  false fake passports for sale of San Marino
  false fake passports for sale of Sao Tome & Principe
  false fake passports for sale of Saudi Arabia
  false fake passports for sale of Senegal
  false fake passports for sale of Serbia
  false fake passports for sale of Seychelles
  false fake passports for sale of Sierra Leone
  false fake passports for sale of Singapore
  false fake passports for sale of Slovakia
  false fake passports for sale of Slovenia
  false fake passports for sale of Solomon Islands
  false fake passports for sale of Somalia
  false fake passports for sale of South Africa
  false fake passports for sale of Spain
  false fake passports for sale of Sri Lanka
  false fake passports for sale of Sudan
  false fake passports for sale of Suriname
  false fake passports for sale of Swaziland
  false fake passports for sale of Sweden
  false fake passports for sale of Switzerland
  false fake passports for sale of Syria
  false fake passports for sale of Taiwan
  false fake passports for sale of Tajikistan
  false fake passports for sale of Tanzania
  false fake passports for sale of Thailand
  false fake passports for sale of Togo
  false fake passports for sale of Tonga
  false fake passports for sale of Trinidad & Tobago
  false fake passports for sale of Tunisia
  false fake passports for sale of Turkey
  false fake passports for sale of Turkmenistan
  false fake passports for sale of Tuvalu
  false fake passports for sale of Uganda
  false fake passports for sale of Ukraine
  false fake passports for sale of United Arab Emirates
  false fake passports for sale of United Kingdom
  false fake passports for sale of United States
  false fake passports for sale of Uruguay
  false fake passports for sale of Uzbekistan
  false fake passports for sale of Vanuatu
  false fake passports for sale of Vatican City
  false fake passports for sale of Venezuela
  false fake passports for sale of Vietnam
  false fake passports for sale of Yemen
  false fake passports for sale of Zambia
  false fake passports for sale of Zimbabwe
  2017-08-18 19:47 | SAMInfict
  Если Вы хотите приобрести "отбойник амортизатора переднего" в интернет магазине запчастей для авто Chevrolet Epica autocomponent63.ru - это качественные комплектеющие, лучшие профессионалы и простота заказа. Потребность купить автозапчасти возникает регулярно, ведь авто изнашиваются по частям. И с этим согласны все автовладельцы со стажем. Рынок автозапчастей в наши дни – пестр и просторный, с этим также все согласятся. Именно по-этому подбор атозапчастей равно как и поиск запчастей по авторазборам для иномарок может оказаться непростым. Но только не для тех, кто обратился в наш магазин запчастей для машин autocomponent63.ru. Если Вы ищете автозапчасти для определенных моделей авто, аналоги запчастей для иномарок, авторазбор для иномарок, недорогие запчасти для иномарок, запчасти для авто в Кинеле, автозапчасти в Самаре – считайте, Вам подфортило. Каталог запчастей для авто на нашем сайте – прост и понятен. К тому же, здесь Вы увидите богатейший ассортимент. Единственное, чего здесь нет – это б/у запчасти и детали сомнительного производителя, ведь мы гарнтируем качество. Не нужно больше спрашивать у поисковика, где найти автозапчасти официальный сайт, то, что Вы искали – это autocomponent63.ru.
  Запчасти для автомобилей: автозапчасти официальный сайт для иномарок
  2017-08-18 01:40 | BrandoniWhoge
  ООО «Гейм-777» - это солидная компания, являющаяся бесспорным лидером в плане продажи и поставки в столицу нашей Родины различных аппаратов для игры.

  игровые аппараты купить б у

  Игровые автоматы бу
  2017-08-17 19:12 | Jamesskine
  Our team is a unique producer of quality fake documents.
  We offer only original high-quality fake passports, driver’s licenses, ID cards, stamps and other products for a number of countries like:
  USA, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italy, Finland, France, Germany, Netherlands, Spain, United Kingdom. This list is not full.

  To get the additional information and place the order just visit our website:

  http://www.salepassportsfake.cc www. salepassportsfake.cc


  >> Contact e-mails:


  General support: support@salepassportsfake.cc


  Technical support: admin@salepassportsfake.cc  -----------------------------
  Keywords:

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Australia

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Austria

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of USA

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of UK

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Canada

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Germany

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Italy

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of France

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Finland

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Norway

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Denmark

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Sweden

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Ireland

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of China

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Romania

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Hungary

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Bulgaria

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Belgium

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Switzerland

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Spain

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Brazil

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Russian Federation

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Mexico

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Greece

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Portugal

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Estonia

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Latvia

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Malta

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Iceland

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Greenland

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of South Africa

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Jamica

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Netherlands

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Czech Republic

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of South Korea

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Lithuania

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Kyrgyzstan

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Luxembourg

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Croatia

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Cyprus

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Turkey

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Panama

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Cuba

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Guatemala

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Monaco

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Slovakia

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Slovenia

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Serbia & Montenegro

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Poland

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Paraguay

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Philippines

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of New Zealand

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Malaysia

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Japan

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Argentina

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Bosnia Herzegovina

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Algeria

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Lybia

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of Egypt

  Purchase High Quality Original and Fake Passports, Driver’s License
  and Ids of India
  2017-08-17 03:25 | JasonRulky
  Привет всем! класный у вас сайт!
  Нашел интересную базу кино: Лучшие мультфильмы смотреть http://kinokub.net/
  Здесь: Анатомия Грей / Анатомия страсти / Greys Anatomy (Сезон 5) (2008)
  Тут: Компания Walt Disney перепутала имя Марка Хэмилла http://kinokub.net/news/10938-kompaniya-walt-disney-pereputala-imya-marka-hemilla.html
  Здесь: http://kinokub.net/news/10851-sokolinyy-glaz-hochet-svoy-serial-na-netflix.html
  лучшая фантастика в хорошем качестве hd http://kinokub.net/luchshaya-fantastika-spisok-smotret-onlayn/
  лучшие сериалы новые 2017
  Здесь: в хорошем качестве hd лучшие сериалы http://kinokub.net/serialy/
  Здесь: лучшие комедии новинки 2017
  2017-08-16 10:46 | Jamesskine
  Our team is a unique producer of quality fake documents.
  We offer only original high-quality fake passports, driver’s licenses, ID cards, stamps and other products for a number of countries like:
  USA, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italy, Finland, France, Germany, Netherlands, Spain, United Kingdom. This list is not full.

  To get the additional information and place the order just visit our website:

  http://www.salepassportsfake.cc www. salepassportsfake.cc


  >> Contact e-mails:


  General support: support@salepassportsfake.cc


  Technical support: admin@salepassportsfake.cc  -----------------------------
  Keywords:

  Get real and original passports USA (United States)
  Get real and original Australian passports (Australia)
  Get real and original Belgian passports (Belgium)
  Get real and original Brazilian passport (Brazil)
  Get real and original Canadian passports (Canada)
  Get real and original passports of Finland (Finland)
  Get real and original French passports (France)
  Get real and original German passports (Germany)
  Get real and original Dutch passport (The Netherlands)
  Get real and original Israeli passports (Israel)
  Get real and original passports UK (United Kingdom)
  Get real and original Spanish passport (Spain)
  Get real and original Mexican passports (Mexico)
  Get real and original South African passports (South Africa)
  Get real and original passports Swiss (Switzerland)
  Get real and original German passports (Germany)
  Get real and original Chinese passports (China)
  Get real and original Spanish passport (Spain)
  Get real and original passports Austrian (Austria)
  Get real and original Japanese passports (Japan)
  Get real and original passports of Ukraine (Ukraine)
  Get real and original passports cambodiens (Cambodia)
  Get real and original passports UK (United Kingdom)
  Get real and original passports USA
  Get real and original passports Romanian (Romania)
  Get real and original passports Polish (Poland)
  Get real and original passports chypre (Cyprus)
  Get real and original passports NORWAY (Norway)
  Get real and original Portuguese passports (Portugal)
  Get real and origianl Lithuanian passports (Lithuania)
  Get real and original passports (Russia)
  Get real and original Hungarian passports (Hungary)
  Get real and original Australian passports (Australia)
  Get real and original passports Brazilian (Brazil)
  Get real and original Italian passports (Italy)
  Get real and original passports Jamaica (Jamaica)
  Get real and original passports of Croatia (Croatia)
  Get real and original passports Denmark (Danmark)
  Get real and original passport of Malta (Malta)
  Get real and original passports Polish (Poland)
  Get real and original PASSPORTS SWEDISH (SWEDEN)
  Get real and original IDENTITY CARDS
  Get real and original IDs USA (United States)
  Get real and original Australian identity cards (Australia)
  Get real and original Belgian identity cards (Belgium)
  Get real and original Brazilian ID cards (Brazil)
  Get real and original (Canada) Canadian identity cards
  Get real and original ID cards Finnish (Finland)
  Get real and original IDs French (France)
  Get real and original German identity cards (Germany)
  Get real and original IDs Dutch (Netherlands)
  Get real and original Israeli identity cards (Israel)
  Get real and original ID cards UK (United Kingdom)
  Get real and original IDs Spanish (Spain)
  Get real and original Mexican ID cards (Mexico)
  Get real and original South African identity cards (South Africa)
  Get real and original Swiss identity cards (Switzerland)
  Get real and original IDs German (Germany)
  Get real and original ID cards Chinese (China)
  Get real and original IDs Spanish (Spain)
  Get real and original ID cards Austrian (Austria)
  Get real and original IDs Japanese (Japan)
  Get real and original ID cards Ukraine (Ukraine)
  Get real and original ID cards cambodiens (Cambodia)
  Get real and original ID cards UK (United States)
  Get real and original ID cards USA
  Get real and original identity cards Romanian (Romania)
  Get real and original IDs Polish (Poland)
  Get real and original identity cards Bulgarian (Bulgaria)
  Get real and original ID cards Moroccan (Morocco)
  Get real and original ID cards chypre (Cyprus)
  Get real and original ID cards Norwegian (Norway)
  Get real and original IDs Portuguese (Portugal)
  Get real and original ID cards Lithuanian (Lithuania)
  Get real and original ID cards Russian (Russia)
  Get real and original ID cards Hungarian (Hungary)
  Get real and original IDs Australian (Australia)
  Get real and original ID cards Brazilian (Brazil)
  Get real and original Italian identity card (Italy)
  Get real and original Jamaican identity cards (Jamaica)
  Get real and original ID cards South Korean (South Korea)
  Get real and original IDs Croatian (Croatia)
  Get real and original IDs Denmark (Danmark)
  Get real and original IDs Malta (Malta)
  Get real and original IDs Polish (Poland)
  Get real and original IDENTITY CARDS SWEDISH (SWEDEN)
  Get real and original DRIVING LICENCE
  Get real and original driving license in Australia (Australia)
  Get real and original Canadian driver’s license (Canada)
  Get real and original French driving license (France)
  Get real and original Dutch driving license (Netherlands / Holland)
  Get real and original German driving license (Germany)
  Get real and original UK driving license (United Kingdom)
  Get real and original driving license Cameroon (Cameroon)
  Get real and original Chinese driver’s license (China)
  Get real and original driving license in Switzerland (Switzerland)
  Get real and original driving license cambodiens (Cambodia)
  Get real and original Australian driver’s license (Australia)
  Get real and original driving license Russian (Russia)
  Get real and original Canadian driver’s license (Canada)
  Get real and original driving license french (France)
  Get real and original international driving permits
  Get real and original Japanese driver’s license (Japan)
  Get real and original driving license Ukrainian (Ukraine)
  Get real and original driving licenses in Austria (Austrian)
  Get real and original UK driving license
  Get real and original driving license USA
  Get real and original driving license Spanish (Spain)
  Get real and original driving license Portuguese (Portugal)
  Get real and original driving license Hungarian (Hungary)
  Get real and original Mexican driver’s license (Mexico)
  Get real and original Belgian driving licenses (Belgium)
  Get real and original driving license Greek (Greece)
  Get real and original driving license Romanian (Romania)
  Get real and original driving license Lithuanian (Lithuania)
  Get real and original driving license Polish (Poland)
  Get real and original driving license Bulgarian (Bulgaria)
  Get real and original Australian driver’s license (Australian)
  Get real and original Canadian driver’s license (Canada)
  Get real and original French driving license (France)
  Get real and original German driving license (Germany)
  Get real and original UK driving license (United Kingdom)
  BELÉPÉS
  Felhasználónév:
  Jelszó:
  regisztráció hírlevél
  BARISTA SZAKÜZLET


  Sommelier képzés
  RECEPT KERESŐ
  Kávés sütik
  Mennyire bonyolult?
  Szövegrész keresése:
  Kávéitalok
  Milyen típusú?
  Szövegrész keresése:
  JEGYVILAG.HU
  Színházi előadás:
  Mikor?
  Hol?
  © 2003-2017 | Kapcsolat | Impresszum | Média információ | Partner belépés
  Támogató partnereink


  Barista Hungary
  "A kávés képzés"

  Completa

  DaVinci