A megszorítások már a vendéglőkben vannak

-
2007.05.04.

A megszorítások már a vendéglőkben vannak

A Szent János Kórház dózerre vár Olajfronton a Bronzkatona Szobabiciklijéhez ragasztották áldozatukat a rablók


Index
A május elsejével beindult vendéglátó-ipari szezonra készült el a Magyar Vendéglátók Ipartestületének parlamenti beszámolója is. Ez 15-25 százalékos visszaeséssel kalkulál, és összességében sötét képest fest az ágazat helyzetéről. A szervezet áfacsökkentéssel növelné a forgalmat.


A május elsejével beindult vendéglátó-ipari szezonra készült el a Magyar Vendéglátók Ipartestületének parlamenti beszámolója is, amely összességében sötét képest fest az ágazat helyzetéről. Háber Tamás, a szervezet elnöke – maga is gyakorló vendéglátós – a Napi Gazdaságnak elmondta: 15–25 százalékos forgalom-visszaesésről lehet beszélni a megszorító intézkedések hatására. Ez nem meglepő, hiszen a fogyasztók a reálkeresetek csökkenése miatt először azokról a kényelmi vagy lassan inkább luxusszolgáltatásokról mondanak le, amelyek kevésbé befolyásolják életminőségüket – ilyen például az étterembe járás is.

Tovább>>

További híreink:
A Szent János Kórház dózerre vár
Olajfronton a Bronzkatona
Szobabiciklijéhez ragasztották áldozatukat a rablók

Tetszett a(z) A megszorítások már a vendéglőkben vannak hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) A megszorítások már a vendéglőkben vannak hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg