A rendőrök is demonstrálnak

-
2007.11.06.

A rendőrök is demonstrálnak

A nyugdíjtörvény és a gyorshajtók kérdése a honatyák előtt Számok helyett elveket emleget a BKV Tarlós és Gyurcsány is országjárásra indul


Index
A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ) is részt vesz a Liga Szakszervezetek által szervezett november 21-ei demonstráción, hogy az egészségbiztosítás és a nyugdíjrendszer átalakítása ellen tiltakozzon – jelentette be Kónya Péter, a szövetség elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.


Ismertetése szerint a november 21-ére szervezett sztrájkban a Liga több ágazati szakszervezete is részt vesz, azok pedig, akik törvényi tilalom miatt nem sztrájkolhatnak – így az FRDÉSZ tagjai is – a délutáni demonstráción képviseltetik majd magukat a Kossuth tér és az Alkotmány utca találkozásánál.

Tovább>>

További híreink:
A nyugdíjtörvény és a gyorshajtók kérdése a honatyák előtt
Számok helyett elveket emleget a BKV
Tarlós és Gyurcsány is országjárásra indul

Tetszett a(z) A rendőrök is demonstrálnak hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) A rendőrök is demonstrálnak hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg