Egymilliárdba kerülnek az iskolabezárások a fővárosnak

-
2007.04.25.

Egymilliárdba kerülnek az iskolabezárások a fővárosnak

Gyurcsány: Meg kell védeni a rendőröket Ki kell adni a robotszemek térképét Földünkhöz hasonló bolygót találtak a Mérleg csillagképben


FN
A Fővárosi Közgyűlés csütörtökön dönt a szakiskolák összevonása nyomán felszabadult épületek hasznosításáról és az intézményeknek juttatandó plusztámogatásokról is. A költözködésre 200, végkielégítésekre 770 milliót szán a főváros. Összesen 619 álláshely szűnik meg, ám ebből sok jelenleg is betöltetlen.


A FigyelőNet birtokába jutott tervezet szerint az összesen 19 középiskola 17 másik intézménybe olvasztásának részleteiről döntenek csütörtökön a Fővárosi Közgyűlésben. (A korábban szintén a listán szereplő borászati középiskola végül "megmenekült", mivel a fenntartás költségeit a Corvinus egyetem magára vállalta).

Tovább>>

További híreink:
Gyurcsány: Meg kell védeni a rendőröket
Ki kell adni a robotszemek térképét
Földünkhöz hasonló bolygót találtak a Mérleg csillagképben

Tetszett a(z) Egymilliárdba kerülnek az iskolabezárások a fővárosnak hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Egymilliárdba kerülnek az iskolabezárások a fővárosnak hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg