Gyurcsány: nem neoliberális politikát folytatunk

-
2007.02.26.

Gyurcsány: nem neoliberális politikát folytatunk

2006. augusztus 20.: beperlik az államot a tűzijáték sérültjei Atombomba gyerek kezébe nem való Orbán három napot kapott a bocsánatkérésre


FN
Az MSZP modern baloldali politikát folytat, de nem neoliberálisat - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP új elnöke hétfő reggel a Magyar Televízióban. A Nap-kelte című műsorban visszautasította a Morvai-jelentést, mondván annak szerzője "erőteljes antiszemita megjegyzéseket tesz".


A miniszterelnök kérdésre válaszolva egyetértett Alfred Gusenbauer osztrák kancellárnak az MSZP hétvégi kongresszusán elmondott beszédével, miszerint a neoliberalizmus nem felel meg az emberek igényeinek Európában, és az új baloldali politika alapja a gazdasági versenyképesség, ehhez pedig az oktatásba, a tudományba kell befektetni.

Tovább>>

További híreink:
2006. augusztus 20.: beperlik az államot a tűzijáték sérültjei
Atombomba gyerek kezébe nem való
Orbán három napot kapott a bocsánatkérésre

Tetszett a(z) Gyurcsány: nem neoliberális politikát folytatunk hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Gyurcsány: nem neoliberális politikát folytatunk hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg