Kalendáriummá válik a Parlament

-
2007.12.03.

Kalendáriummá válik a Parlament

Lehallgatástól tartanak a szocialisták Tarolt a Putyin-párt az orosz választásokon Hogy veszítsünk 10 milliót készülő lakásunkon?


FN
A világ legnagyobb adventi kalendáriumává válik a magyar Parlament, vasárnaptól, ezzel délután elindul a Miniszterelnöki Hivatal által szervezett, az Ország Karácsonya elnevezésű rendezvénysorozat - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő.


A Parlament épületére egy óriás fényjátékot vetítenek, és - ahogyan a valóságos kalendáriumban is - kinyílik egy-egy virtuális ablak minden délután. Daróczi Dávid ismertette: a karácsonyig tartó rendezvénysorozat keretében a Mikulás, karácsonyi kisvonat, versmondó versenyek és betlehemi játékok várják majd a gyerekeket és családjukat december 6. és 24. között a budapesti Kossuth téren.

Tovább>>

További híreink:
Lehallgatástól tartanak a szocialisták
Tarolt a Putyin-párt az orosz választásokon
Hogy veszítsünk 10 milliót készülő lakásunkon?

Tetszett a(z) Kalendáriummá válik a Parlament hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Kalendáriummá válik a Parlament hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg