Koszovó ellen küldenék a vajdasági magyarokat?

-
2007.11.23.

Koszovó ellen küldenék a vajdasági magyarokat?

Az SZDSZ nem hajlandó támogatni az MSZP-s javaslatokat Amerika rakétavédelmi ajánlatot tett Nagyon megbüntettek egy cigireklámot


FN
Több tucat nyugat-bácskai magyar kapott katonai behívót az elmúlt napokban Zomborban és környékén. Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke szerint a történtek aggodalomra adnak okot, a szerb védelmi miniszter szerint ugyanis a koszovói státusztárgyalások végéhez közeledve kijelentette: nem fogják megengedni Szerbia déli részének destabilizálását, és készek megvédeni az országrészt.


A katonai szolgálatukat már letöltött, de még hadköteles embereknek a zombori katonai körzetparancsnokság értesítése szerint december 3-án meg kell jelenniük a körzeti katonai parancsnokságon, hogy átvegyék "háborús beosztásukat".

Tovább>>

További híreink:
Az SZDSZ nem hajlandó támogatni az MSZP-s javaslatokat
Amerika rakétavédelmi ajánlatot tett
Nagyon megbüntettek egy cigireklámot

Tetszett a(z) Koszovó ellen küldenék a vajdasági magyarokat? hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Koszovó ellen küldenék a vajdasági magyarokat? hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg