Kritikus idők a lakáspiacon

-
2007.11.12.

Kritikus idők a lakáspiacon

A BKV nem hagyja figyelmen kívül Demszky javaslatait Végleg irattárba kerültek a Happy End-ügy aktái Nem kell Kókának az olcsóbb M6-os?


FN
Fizetési nehézségek és több ezer kis cég csődje kíséri a lakáspiac három éve tartó lejtmenetét. A kilátások biztatóbbak, mint tavaly ilyenkor, de a használt lakásoknál még komoly árzuhanás jöhet.


Soha többet nem leszek az alvállalkozója semelyik nagyberuházónak - fogadkozik Diera Károly, akinek egy VI. kerületi lakóprojekt kis híján csődbe vitte harminc éve prosperáló budakalászi asztalosműhelyét. Tavaly nyáron élete bombaüzletének látszott a megrendelés, amelyik a pesti belváros egy 200 lakásos beruházásának - egyébként szép referenciákkal rendelkező - építtetőjétől érkezett.

Tovább>>

További híreink:
A BKV nem hagyja figyelmen kívül Demszky javaslatait
Végleg irattárba kerültek a Happy End-ügy aktái
Nem kell Kókának az olcsóbb M6-os?

Tetszett a(z) Kritikus idők a lakáspiacon hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Kritikus idők a lakáspiacon hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg