Mi változik áprilistól az egészségügyben?

-
2007.04.02.

Mi változik áprilistól az egészségügyben?

Nem szigorítanák, csak rendbe tennék a gyűlekezési törvényt Visszatér a latin nyelvű mise? Cunami pusztított a Csendes-óceán térségében


FN
Több változás is életbe lép áprilistól az egészségügyben: teljesen átalakul a kórházi rendszer, térítésmentesen csak beutalóval mehetünk kórházba, illetve több mint ezer gyógyszer ára csökken. Emellett az egészségügyi intézetekben már ellenőrzik, hogy a beteg fizet-e tb-járulékot.


Mától kulcsfontosságú, hogy legyen beutalónk, és abba a kórházba menjünk, ahova a beutalónk szól. Térítésmentesen ugyanis csak ott kezeltethetjük magunkat, ahova a háziorvos beutalt. Ha mégsem a beutaló szerinti kórházba megy a beteg, vagy beutaló nélkül vesz igénybe kórházi ellátást, akkor a költségek 30 százalékát, de legfeljebb 100 ezer forintot kell fizetnie.

Tovább>>

További híreink:
Nem szigorítanák, csak rendbe tennék a gyűlekezési törvényt
Visszatér a latin nyelvű mise?
Cunami pusztított a Csendes-óceán térségében

Tetszett a(z) Mi változik áprilistól az egészségügyben? hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Mi változik áprilistól az egészségügyben? hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg