Mindenki elbukhatja a népszavazást

-
2008.01.31.

Mindenki elbukhatja a népszavazást

Gazdaságosabb halotti bizonyítványt írni, mint receptet? + Képriport Jó tanárok nélkül hiába minden Ül a kormány az ezermilliárdokon


FN
Nem nyerhet az MSZP a népszavazáson, igaz, a vereséget is elkerülheti. A FigyelőNet által megkérdezett politológusok szerint kockázatos az alacsony részvételre játszani. A liberálisok saját identitásukat erősíthetik a kampánnyal, a Fidesznek pedig a meggyőzés helyett a mozgósítással kell törődnie.


Az MSZP reális helyzetértékelését tükrözi, hogy nem célozzák meg a győzelmet a népszavazáson, és a "nem" szavazatok számának növelése helyett inkább az "igenek" arányának csökkentésére törekednek a kampányban, vagyis a Fidesz sikerét próbálják megakadályozni – véli Szomszéd Orsolya, a Vision Consulting elemzője.

Tovább>>

További híreink:
Gazdaságosabb halotti bizonyítványt írni, mint receptet? + Képriport
Jó tanárok nélkül hiába minden
Ül a kormány az ezermilliárdokon

Tetszett a(z) Mindenki elbukhatja a népszavazást hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Mindenki elbukhatja a népszavazást hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg