Mint a mesében

-
2008.07.09.

Mint a mesében

Az elmúlt hetekben fájdalmas hangvételű levelet kaptak az esztergomi Központi Kávéház e-mail hírlevelének előfizetői: "A Sötét Erő bezárt minden ajtót és ablakot, kirekesztve mindazt, mi szép és jó, köztük Benneteket" - szól a nekrológ.


A Kávéházak.hu azonban utánajárt, és kiderült: a Gonosz győzelme korántsem végleges. A 2006 végén példátlan pompával megnyitott kávéház néhány héten belül új tulajdonossal feltámad.

A halott-támasztó csókot az országos hálózattal rendelkező Szamos Marcipán lehelte az egykor Sisi királyné által is látogatott, nagy gonddal felújított történelmi kávéház homlok(zat)ára. Kelényi Ádám, a cég vezetője elmondta: a patinás kávéház július közepétől egy cseppet cukrászdásabb irányultsággal folytatja majd tevékenységét. A gazdag sütemény-, fagylalt- és koktélválasztékkal újraindított kávézó-cukrászda a hálózat egyik zászlóshajója is lehet a Duna-kanyarban. Jótett helyébe jót várj: reméljük, a korábbi üzletvezetés kudarcát a vendégek is hamar feledni tudják, és a Központi Kávéház ismét Esztergom egyik kedvelt találkozópontjává válik.

  • Jelen cikkünket a Heti Válasz 8. évfolyamának 27. számában találja.

  • További cikkeinket a Heti Válasz Életstílus rovatában tekintheti meg.

  • Tetszett a(z) Mint a mesében hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
    Tetszett a(z) Mint a mesében hír? Írd meg véleményed!

    További Kávéházak hírek

    Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

    Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

    2020.09.21.

    "narrow"
    Gear.svg