Számonkérésre készülnek a BKV-dolgozói

-
2007.08.06.

Számonkérésre készülnek a BKV-dolgozói

Már a második erőmű perelte be a magyar államot Ötven alkalmazott sztrájkja bénította meg Ferihegyet Székely főnemesi családé a Hargita csúcsa


FN
Miközben az idén ezerfős létszámleépítést hajt végre, az elmúlt hat hónapban mégis négyszázötven új munkahelyet létesített a fővárosi közlekedési társaság - írta a Magyar Hírlap. Ha a cég vezetése augusztus 20-ig nem köt bérmegállapodást a legnagyobb szakszervezettel, szeptember elején sztrájkot hirdethetnek az érdekvédők.


Az elmúlt fél évben kétszázötven teljes, valamint további kétszáz részmunkaidős új munkavállalóval gazdagította állományát a cég. Számos munkakörben egyszerre történik a munkavállalók elbocsátása és az új dolgozók felvétele. A lap információi szerint a szakszervezetek a hétfői tárgyaláson számon kérik Antal Attila vezérigazgatón az értelmetlen létszámgazdálkodást.

Tovább>>

További híreink:
Már a második erőmű perelte be a magyar államot
Ötven alkalmazott sztrájkja bénította meg Ferihegyet
Székely főnemesi családé a Hargita csúcsa

Tetszett a(z) Számonkérésre készülnek a BKV-dolgozói hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Számonkérésre készülnek a BKV-dolgozói hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg