Tarlós sarokba állítaná Gyurcsányt

-
2008.01.16.

Tarlós sarokba állítaná Gyurcsányt

Nincs már SZDSZ-frakció a békéscsabai önkormányzatban Michigan még jobban összezavarta a képet A rendőrség követeli a bírói vádak tisztázását


FN
A választási kampányban Gyurcsány azt ígérte, hogy nem lesz vizitdíj, később mégis bevezették: a miniszterelnöknek ezért a sarokba kellene állnia és elgondolkozni – jelentette ki kampánykörútján Tarlós István, aki szerint népszavazással nem lehet kormányt buktatni - írja a Népszava.


A Fidesz népszavazásának politikai irányítója kedden a Sajó völgyében kampányolt. Ma Magyarországon a baloldal kiadó, mert a koalíciót a szabad versenyt hirdető gusztustalan neoliberalizmus jellemzi – mondta. Hozzátette: reméli, a baloldali emberek is végiggondolják, hogy a szociális népszavazáson majd kit támogassanak.

Tovább>>

További híreink:
Nincs már SZDSZ-frakció a békéscsabai önkormányzatban
Michigan még jobban összezavarta a képet
A rendőrség követeli a bírói vádak tisztázását

Tetszett a(z) Tarlós sarokba állítaná Gyurcsányt hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Tarlós sarokba állítaná Gyurcsányt hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg