Találkozópontok | Kávézó kereső | Kávéház rangsor | Kávé akadémia | Játék | Linkek | Rólunk | Támogatóink
Hírek
Téma
Kávé mellé
Café Budapest
Receptek
Kávéház anno
Barista iskola
Barista szaküzlet
Zacc
DOSSZIÉK
Kávé minősítések
Tea
Kávézóláncok
Kávétermelő országok
Kultikus kávés kellékek
Független Kávéházak
Home Barista
Barista Bajnokságok
Régi pesti kávéházak
Kávéház Sirató
RÉGIÓK
Hajós utca
Károlyi utca
Liszt Ferenc tér
Ráday utca
Újlipótváros
Nyitólap // Kávé akadémia // 6.2. A kávéital készítés módszerei
6.2. A kávéital készítés módszerei
2005. Február 4., Péntek
Az alábbi táblázat áttekintést nyújt a következőkben ismertetésre kerülő kávékészítési módszerekről.


További almenük: További almenük:
6.2.1 A török kávé készítése
6.2.2 A forrázásos kávékészítés
6.2.3 A perkoláció és a lombikos kávéfőző
6.2.4 A gőzzel történő kilúgozás – kotyogós & Co.
6.2.5 Az espresso technológia


Főmenü:

  • 6.1. A kávékészítés lényege
  • 6.3. A kávéiskolák italai

  • Archívum | Nyomtatás | Küldés e-mailben
    Most szólj hozzá!
      Név:
      Website:
      E-mail:
      Hozzászólás:
      Ellenőrző kód: CAPTCHA Image
     


    BELÉPÉS
    Felhasználónév:
    Jelszó:
    regisztráció hírlevél
    BARISTA SZAKÜZLET


    Sommelier képzés
    RECEPT KERESŐ
    Kávés sütik
    Mennyire bonyolult?
    Szövegrész keresése:
    Kávéitalok
    Milyen típusú?
    Szövegrész keresése:
    JEGYVILAG.HU
    Színházi előadás:
    Mikor?
    Hol?
    © 2003-2017 | Kapcsolat | Impresszum | Média információ | Partner belépés
    Támogató partnereink


    Barista Hungary
    "A kávés képzés"

    Completa

    DaVinci