Találkozópontok | Kávézó kereső | Kávéház rangsor | Kávé akadémia | Játék | Linkek | Rólunk | Támogatóink
Hírek
Téma
Kávé mellé
Café Budapest
Receptek
Kávéház anno
Barista iskola
Barista szaküzlet
Zacc
DOSSZIÉK
Kávé minősítések
Tea
Kávézóláncok
Kávétermelő országok
Kultikus kávés kellékek
Független Kávéházak
Home Barista
Barista Bajnokságok
Régi pesti kávéházak
Kávéház Sirató
RÉGIÓK
Hajós utca
Károlyi utca
Liszt Ferenc tér
Ráday utca
Újlipótváros
Nyitólap // Kávézó kereső // Inca Café Kávézó (Debrecen)
Inca Café Kávézó (Debrecen)
2008. Március 10., Hétfő
Fogadó hangulatot idéző kávézó, faragott fa belsőtérrel a Simonffy utcában.

Nézze meg a képeket!

Jellemzők Jellemzők
Kivel?
A párommal, Barátaimmal, Ünnepelni, Társasággal
Espresso ára?
200-250 Ft
Milyen időpontban?
Van egy szabad délelőttöm, Uzsonnaidő, Munka utáni sörözés, Mozi után - buli előtt
Étel választék?
Fagylaltok
Ital választék?
Sör-bor-pálinka, Koktél, Borhűtő, Long Drink
Időtöltések / szolgáltatások?
Újság, Internetezési lehetőség, TV, Szeparé, Laptop-barát hozzáállás, Bérelhető terem, Terasz, Táblajáték, Könyv, Diák kedvezmény
Hangulat, stílus?
Bulis, Minimál
WiFi
Ingyenes
Adatok Adatok
Üzlet: Inca Café Kávézó
Cím: 4025 Debrecen Simonffy u. 2/B
Telefon: 06-70-314-0449
Web: www.incacafe.hu
Nyitva: H-Sze.:10.00-24.00; V.:14.00-23.00
Férőhely: 95fő
Közeli kávéházak Közeli kávéházak

Saxophone (Debrecen)
Nyomtatás | Küldés e-mailben
Most szólj hozzá!
  Név:
  Website:
  E-mail:
  Hozzászólás:
  Ellenőrző kód: CAPTCHA Image
 


2014-02-12 09:14 | Vendég
Minősíthetetlen, útszéli stílusú, flegma pincérnő - az első és legfontosabb, ami erről a helyről eszembe jut, lentebb kifejtem.
A 2008-as hozzászólásra reagálva: a székek 6 év elteltével sem egységesek, az első, amire leültem, nem gyengén selejtes volt, annyira használt volt, hogy lesüllyedtem a közepén lévő "kiült" lyukban és majdnem a nyakam magasságában volt a normál méretű asztal, pedig nem vagyok törpe. Kicseréltem a szomszédes székre, de annyira zsúfolt a fenti rész, hogy a szomszédes asztal székeivel ütköztem. Magyarul ha ülnek ott, akkor már a szomszéd asztalnál kényelmetlen ülni, ha mindkét helyen ülnek, esélytelen köztük elmenni.
Túl sok asztal túl kicsi helyen, de hát kell a pénz...
Nos, megérkeztünk, 45 perccel a buszunk indulása előtt. (Buszvég gyalog 5 perc, 40 perc alatt kényelmesen iszunk valamit.) Nem voltak sokan, de eleve indokolatlanul sokat vártunk, majd 10 percet, mire megjelent a pincérnő. Másik, ÜRES asztaltól elvettük az itallapot, hogy mindketten egyszerre tudjuk nézni. Elmondtuk, hogy mit kérünk, se egy mosoly, se köszönés, ehelyett rettentő flegma stílusban annyit mondott, hogy "Az itallapot tegyéte már vissza a helyére, hogy más is tudjon rendelni!" Nyilván visszatettük volna, sőt ha sokan vannak, el sem vesszük, de 3-4 asztalnál ültek csak. Na mindegy, csaj el, mi beszélgettünk. Többször az órámra néztem, mert távolsági busz elég ritkán jár, nem akarom egy kávé miatt lekésni. Eltelt 20 perc, még semmi, 25 perc után úgy döntöttünk, felállunk, és megyünk.
Lent mondtuk csendesen, normálisan (!), hogy ne haragudjanak, de erre nem tudunk tovább várni, mert elmegy a busz. A csaj oltári bunkó stílusban kezdte, hogy ő erre egyedül van, ne szórakozzunk, akkor áttölti műanyag pohárba a rendelést. Mondom, nem kérjük, a buszra nem viszem fel, és már nagyon kell sietnünk. Itt már nem normális hangerővel, hanem szinte kiabálva a z ajtóból kifelé megkaptuk, hogy utálja az ilyen büdös bunkókat.
Nos, "kedves" pincérnő, a vendégek is utálják az ilyen büdös bunkó, flegma pincérnőket!
35 percet ültünk ott úgy, hogy nem voltak sokan, és mi nem kaptunk semmit! Legalább negyed óra után felszóltál volna, hogy türelmet kérsz, mert sok a dolgod... de nem is voltak olyan sokan!
Volt egy másik asztalnál 2 lány, ők már előttünk ott voltak, mikor eljöttünk, még ők sem kaptak semmit, a többi asztalnál meg épp fogyasztottak. Az emeleten abban a 25 percben SENKIT nem szolgáltál ki, mert FEL SEM JÖTTÉL annyi időn át! Lent meg 2-3 asztalnál ülhettek csak, nem volt tömeg.
A vendéget nem kell, hogy érdekelje, hogy te egyedül vagy, főleg ilyen megnyilvánulások után! Oldjátok meg, vegyetek fel embert, vagy csak egy kisegítő diákot, ha tudjátok, hogy 25-35 perc alatt sem tudjátok kiszolgálni a vendéget!
Ennyi idő alatt egy étteremben is kihozzák a friss, ott készített ételt!
Elmondtad legalább 3x, hogy áttöltöd műanyag pohárba, de nem fogok azért 1200-1300 ft-ot fizetni, hogy az utcán vagy a buszon műanyag pohárból igyam meg, amit rendeltem. Kávézóban azért kerülnek ennyibe a dolgok, mert egy kedves, barátságos környezetben, ülve, beszélgetve tud fogyasztani a vendég. Ja, és nem műanyagból. Ha csak fáradt vagyok és kell egy kávé, akkor a buszvégen a büféből 150 ft-ért veszek egyet, de én szeretem a kávézók hangulatát, és ezért inkább többet fizetek.
Nem kell a vendégen leverni, hogy te épp menstruálsz, vagy elhagyott a pasid, vagy utálod az életed! Csak egy mosoly kell, akinek ez sem megy, az ne menjen vendéglátósnak!
Nem vártunk királyi bánásmódot, de ezt a stílus, amit te megengedtél magadnak, eddig csak focipályák lelátóin láttam/hallottam.
Sehol, ismétlen SEHOL nem kell Debrecenben 25-35 percet várni egy kávézóban a rendelésre, az Árkádban pl. egy nagyon kedves, mosolygós pincérfiú még a segítségét is felajánlotta a választáshoz (hideget v meleget szeretnénk-e inni), és kb. 1,5 percen belül megérkezett a rendelésünk, pedig kb. ugyanakkora forgalom volt, és ha hiszed, ha nem, ő volt ott az egyetlen pincér!
Ha az Incánál elfogadhatónak tartják a fél órás várakozást, meg a pincérnő stílusát, akkor további sok sikert kívánok a működéshez. Én be nem teszem a lábam többé, és másokat is erre buzdítok. Ott van a belvárosban legalább 10 kávézó egymás közelében, de a ti döntésetek, ha ezzel az üzletpoliikával akarjátok megtartani a vendégeket...
2008-03-20 11:43 | Anka
Ez most komoly, hogy az Inca felkelrült? Pici, szűk, a felső szint állítólag nem dohányzó, valójában ott is hagyják az embert dohányozni, úgy kellett szólni, de ha nem is hagyják, akkor is a füst felszáll és nincs szagelszívó (vagy épp hatása nincs). Arról nem is beszélve, hogy a felső szinten a három asztal közül kettő el van törve, a székek nem egységesek, a mosdó hideg és az épület mögötti udvarból belátni. A képek persze csak az alsó szintet mutatják. Egyvalami igaz: a kiszolgáló személyzet tényleg kedves és a különféle cappuccinók is nagyon finomak.
2008-03-10 21:47 | Sanyi
Ritkán járok de király!
2008-03-10 21:40 | Ferenc
Nekem nagyon tetszik a hely, sok mindenben mulja felül a belvárosi helyeket. Föleg a választék. És annak külön örülök, hogy a személyzet Barista oktatásokon szokott résztveni. Igy szakképzettek, és azt kapom amiért fizetek. Hajrá Inca
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
regisztráció hírlevél
BARISTA SZAKÜZLET


Sommelier képzés
RECEPT KERESŐ
Kávés sütik
Mennyire bonyolult?
Szövegrész keresése:
Kávéitalok
Milyen típusú?
Szövegrész keresése:
JEGYVILAG.HU
Színházi előadás:
Mikor?
Hol?
© 2003-2017 | Kapcsolat | Impresszum | Média információ | Partner belépés
Támogató partnereink


Barista Hungary
"A kávés képzés"

Completa

DaVinci