Barista VB újra az Egyesült Államokban 2009.02.28. | Barista iskola
Az Amerikai (SCAA) és az Európai Különleges Kávé Szövetség(SCAE) szervezésében idén 10. alkalommal kerül megrendezésre a Barista Világbajnokság (WBC).

A verseny a szokásoshoz képest kicsit korábban, április 16-19. között várja mindazokat, akik nyomon szeretnék követni a legjobb kávékészítők viadalát. Akinek nincs lehetősége ellátogatni Atlantába, annak ígérjük, hogy a kavehazak.hu-n is olvashat az eseményekről. Reméljük a múlt évben bevezetett élő online közvetítés ez évben is elérhető lesz, de aki nem tud addig várni, annak javasoljuk, látogasson el a WBC honlapjára, ahol az előző év döntőseinek versenyprogramja megtekinthető!


Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein
Hatalmas terek, izgalmas ételek, fagyasztott különlegességek. Ezek mind azok a kifejezések, amelyek a Flow Specialty Coffee Bar & Bistro kapcsán eszünkbe juthatnak.
Blog írások