Találkozópontok | Kávézó kereső | Kávéház rangsor | Kávé akadémia | Játék | Linkek | Rólunk | Támogatóink
Hírek
Téma
Kávé mellé
Café Budapest
Receptek
Kávéház anno
Barista iskola
Barista szaküzlet
Zacc
DOSSZIÉK
Kávé minősítések
Tea
Kávézóláncok
Kávétermelő országok
Kultikus kávés kellékek
Független Kávéházak
Home Barista
Barista Bajnokságok
Régi pesti kávéházak
Kávéház Sirató
RÉGIÓK
Hajós utca
Károlyi utca
Liszt Ferenc tér
Ráday utca
Újlipótváros
Nyitólap // Kávé mellé // Café Budapest // Café Frei – "A világ kedvenc kávéi"
Café Frei – "A világ kedvenc kávéi"
Kávézóláncok II.
2009. Május 12., Kedd
A történet
A magyar tulajdonú és fejlesztésű kávézólánc nem csak nevében kötődik a népszerű tévés újságíró nevéhez. Frei Tamás igazi kávémániákus. A világot járva – és ez az ő esetében szó szerint az egész világ bejárását jelenti – eljutott a legszebb és legértékesebb kávéültetvényekre, megismerkedett a különböző népek kávézási szokásaival. Évtizedes élmény- és információgyűjtés után határozott úgy, hogy megpróbálja az általa megtapasztalt kávékultúrákat és megkóstolt kávéitalokat elhozni hazánkba.

2007 április -megnyílik az első üzlet Salgótarján főterén
2007 november –a Libri könyváruház-lánccal kötött együttműködés keretében – egymás után nyílnak a nyugaton már megszokott, nálunk még újdonságként ható könyves-kávézók: Árkád, Mammut, Debreceni Fórum (már 2008-ban)
2008 –Kassán és Szentendrén újabb Café Frei nyílik
2009 –A következő üzletek a tervek szerint Győrben és Egerben nyitnak

Koncepció
A kávézólánc koncepciójának létrehozásakor elsőrendű szempont volt a hitelesség. Nem az angolszász láncoknál megszokott kávéitalok és méretezés, de nem is csak a klasszikus olasz kávéiskola italai alkotják a választékot. A cél a kávévilág sokszínűségének autentikus bemutatása. Ez határozta meg a keverékek kialakítását és pörkölését, a kávéválaszték elemeit és struktúráját, a kávékészítés módszereit és az üzletek kialakítását, berendezését is.

Lelkiismeretes kereskedelem
A Café Frei koncepció része a lelkiismeretes kereskedelem filozófiája is:
"Olcsóbbak akarunk lenni, ezért nem fizettetjük ki vendégeinkkel a viszonteladók profitját. Közvetlenül a termelőktől vásároljuk az alapanyagaink nagy részét, Magyarországon éppúgy, mint külföldön. Mivel személyesen találkozunk velük, mi tisztességesen megfizetjük őket, a szentendrei méztermelőt éppúgy, mint az afrikai kávéfarmert!"

Keverékek és pörkölés
A Café Frei keverékeit évtizedes tapasztalattal bíró holland kávémester készíti, aki a pörkölést is felügyeli. A pörkölés kis tételekben, fajtánként történik a cég saját pörkölő üzemében, csak ezután állítják össze az egyes keverékeket. A koncepciónak megfelelően öt különböző, 100% arabica kávéból választhatnak a vendégek:
 • A Közép-Amerikai keverékben meghatározó a guatemalai kávé, ami magas fehérjetartalma miatt segíti a krémképződést. A fajtákat természetesen olajosra pörkölik, 200°C körül 22-23 percig. Ez a keverék adja az espresso italok, a cappuccino és az olasz tejesek alapját.
 • Az Afrikai keveréket főleg kenyai és etióp fajták alkotják, pörkölése világosabb, 198°C-on kb 20 percig van a pörkölőben. A legtöbb "nemzetközi" tejes kávéba ez a keverék kerül.
 • Az Arábia keverékben különleges jemeni és szudáni kávék határozzák meg az ízvilágot. Természetesen az arab, örmény és beduin kávék nem készülhetnének másból.
 • A Hónap ültetvénykávéja a kísérletező vendégek számára nyújt örömöt. Hónapról hónapra más ültetvény kerül reflektorfénybe. Igazi különlegességeket kóstolhatnak, mint az etióp Yrgacheffe, a guatemalai Maragogype vagy a keverékeket alkotó fajtakávék.
 • A Koffeinmentes kávé Kolumbiából érkezik, egy eleve alacsony koffeintartalmú fajtát használnak a célra. A kávé citrusosságát hosszan tartó, forró pörköléssel ellensúlyozzák.

  A kávékészítés technológiája
  Minden egyes kávé külön őrlőbe kerül. A nagyobb mennyiségben fogyó két alapkeverék (Közép-Amerika, Afrika) nagyobb méretű, adagolórekeszes őrlőkbe kerül. A másik három különleges keverék kisebb méretű folyamatos őrlőkbe. Így minden esetben biztosítva van a friss őrlés és ugyanakkor gyors kiszolgálás.
  A kávégép az Elektra cég Belle Epoque sorozatának két csaptelepes Verticale P1modellje. Az arany és réz színű eszpresszógép nevében és kinézetében az 1900-as évek elejének masinái előtt tiszteleg. A "Belle Epoque" egy francia kifejezés, jelentése: szép korszak. A világháborúk előtti "boldog békeidőkre" szoktak vele utalni. Ugyanakkor ez az a kor amikor az első eszpresszógépek megjelentek Olaszországban, majd Európában. A mai gépekkel ellentétben felépítésük inkább függőleges (vertikális) volt, kialakításuk és díszítésük pedig igazi szecessziós műalkotássá tette őket. Az Elektra Belle Epoque ezt a megjelenést ötvözi a mai gépektől elvárt technológiával.
  A kávégép mellett külön csészemelegítő szekrényt is használnak, ami hőfokszabályzóval van ellátva, így a csészék hőfokbeállítása mindig tökéletes.

  A sztenderd A sztenderd
  A Café Frei üzletekben a két alapkeverék készítési sztenderdje a következő:
  Közép-Amerikai keverék -espressókhoz és az olasz tejes kávéitalokhoz:
 • 7,5 gr kávéőrleményből
 • 32 ml kávéital készül (krém nélkül mérve),
 • 30-32 másodperces extrakciós, lefolyási idő alatt.
  Afrikai keverék -nemzetközi tejes italokhoz:
 • 7,5 gr kávéőrleményből
 • 50 ml kávéital készül (krém nélkül mérve),
 • 32-34 másodperces extrakciós, lefolyási idő alatt.
 • A baristák

  A céghez kerülő baristák oktatáson vesznek részt, amit Harsányi Zoltán, a lánc barista trénere vezet. A képzésen elsajátítják a Café Frei filozófiáját és a kávéválaszték minden elemének sztenderd szerinti készítését. Minden üzletben dolgozik egy kiemelt barista, aki reggelente a friss őrlés alapján utánállítja az őrlőket. Az ő felelőssége a kávéminőség folyamatos kontrollja és segít az új termékek bevezetésében. Havonta részt vesz a céges találkozón, ahol lehetőség van az üzletek közötti információcserére és a fejlesztések megtervezésére.
  A kávéválaszték
  A szlogenben meghatározott koncepció természetesen a választékban jelenik meg leghatározottabban. A kávék három fő csoportra vannak osztva:


 • Espresso-k
  Ide tartozik az olasz alapkávé milánói, szicíliai és akár new yorki változata is. Érdekes (és helyes), hogy az americano is itt kapott helyet, hisz az is egy espresso variáció Chicagóból, a "Szeles Városból". A 20-as évek maffiózói itták először a rövid espressót forró vízzel hosszabbítva, papírpohárból!
  Minden espresso ára azonos, kivéve az espresso-különlegességeket (pl.: nicaraguai dohánykávé, espresso limoncello), ahol az alapanyagköltség több és az elkészítési idő is hosszabb.

 • Kávék tejjel
  A tejes kávék szintén egy árban kaphatók, ez ösztönzi a vendéget válogatásra, nem mindig ugyanazt (pl.: cappuccino) rendel. Érdemes is kipróbálni minél több fajtát, mert pl. a marokkói tejeskávé, a spanyol macchiato vagy az igazi bécsi kapucíner valódi kávéélményt ígér.

 • A világ kávéi
  Az igazi kávés utazás csak itt kezdődik el. Kóstolhatunk arab és beduin kávét igazi ibrikből, kanadai juharsziruppal vagy holland kakaóval készült különlegességeket, narancsos-jeges kávét, vagy akár kókuszos macchiatót Costa Ricából.

  Akinek ez még nem elég, a folyamatosan frissülő menülap -ami egyben kávés újságként is funkcionál az asztalokon-minden számában új különlegességeket kínál, csak kalandoroknak. Ha valamelyik "szezonális" kávé jól vizsgázik és megkedvelik a vendégek, bekerülhet az állandó választékba is. Ezen az úton halad a Maharadzsák gyömbéres tejeskávéja, amit a vendégek szeretete mentett meg az "elmúlástól". Ez a kávé valójában részben tea, de ezt nehéz röviden elmagyarázni – inkább meg kell kóstolni!

  Kapcsolódó linkek:
 • Tchibo
 • McCafé
 • California Coffee Company
 • Costa Coffee
 • Cafe Frei
 • Archívum | Nyomtatás | Küldés e-mailben
  Most szólj hozzá!
    Név:
    Website:
    E-mail:
    Hozzászólás:
    Ellenőrző kód: CAPTCHA Image
   


  2017-07-20 08:33 | Rashadroyaf
  Всем привет! Класный у вас сайт!
  Нашёл интересные новости про политику:
  Зейская ГЭС и Бурейская ГЭС завершили холостые сбросы
  Под обстрелом карателями села Свободное погибли гражданские жители: мать и сын (ВИДЕО) http://electek.ru/news/12815-pod-obstrelom-karatelyami-sela-svobodnoe-pogibli-grazhdanskie-zhiteli-mat-i-syn-video.html
  В России волонтеры могут получить собственную соцсеть http://electek.ru/chelovek/16139-v-rossii-volontery-mogut-poluchit-sobstvennuyu-socset.html
  http://electek.ru/news/8110-eksperty-ne-ozhidayut-massirovannye-ataki-na-windows-xp.html
  http://electek.ru/news/12851-rossiyskie-voyska-v-armenii-podnyaty-po-trevoge.html
  Ещё тут интересно: что означает днр украина россия фильмы про войну
  игорь тухватов герои донбасса скачать http://electek.ru/
  Новости IT Технологий http://electek.ru/information-technology-it/
  2017-07-19 00:35 | JeffreyBlexy
  Привет всем участникам форума! класный у вас сайт!
  Зацените, нашёл супер базу кино онлайн в хорошем качестве: Новинки смотреть онлайн лучшие фантастика http://inspacefilm.ru/
  Здесь: лучшие семейные фильмы онлайн http://inspacefilm.ru/semeynyy/
  Тут: лучшие мелодрамы новинки смотреть онлайн http://inspacefilm.ru/melodrama/
  бесплатно лучшие фэнтези
  смотреть онлайн лучшие документальные фильмы http://inspacefilm.ru/dokumentalnyy/
  лучшие сериалы новые 2017 http://inspacefilm.ru/serialy/
  лучшие ужасы 2017 онлайн
  1001 ночь / Тысяча и одна ночь / 1001 gece / BinBir Gece (Сезон 1-3) (2008-2009)
  Дым / The Smoke (Сезон 1) (2014) http://inspacefilm.ru/drama/7262-dym-the-smoke-sezon-1-2014.html
  Здесь: Бесстыжие / Shameless (Сезон 1) (2011) http://inspacefilm.ru/drama/2268-besstyzhie-shameless-sezon-1-2011.html
  и Здесь: http://inspacefilm.ru/newskino/10393-proizvoditel-smartfonov-xiaomi-vlozhitsya-v-kinoproizvodstvo.html
  2017-07-19 00:00 | VictorFaw
  Всем привет! Класный у вас сайт!
  Нашел интересные материалы для владельцев частных домов и не только: деревянные балясины в северном округе москвы http://www.ekolestnica.ru/

  Тут: продажа балясин из дерева г.тюмень
  Здесь: http://www.ekolestnica.ru/ деревянные балясины для лестниц шуя
  Здесь: http://www.ekolestnica.ru/mebelnyj-shhit-dzerzhinsk.html
  резные балясины дерево
  http://www.ekolestnica.ru/balyasiny-v-yakutske.html
  Тут: http://www.ekolestnica.ru/izgotovlenie-balyasin.html перила и балясины из дерева изготовление своими руками
  Здесь: http://www.ekolestnica.ru/balyasiny-ploskie.html виды балясины из дерева для лестниц
  2017-07-18 21:21 | Patrickspalp
  Привет всем участникам форума! Класный у вас сайт!
  Что скажете по поводу этих новостей?
  «Состоялись приемочные испытания отечественной дизельной электростанции» Энергетика и ТЭК http://firstnewz.ru/news/16963-sostoyalis-priemochnye-ispytaniya-otechestvennoy-dizelnoy-elektrostancii-energetika-i-tek.html
  Штурм Алеппо все же начнется к выборам в США
  http://firstnewz.ru/news/8875-ministr-finansov-ukrainy-otkazalsya-ot-donbassa.html
  Хакер из США сотни смартфонов заставил звонить в службу 911 http://firstnewz.ru/information-technology-it/22050-haker-iz-ssha-sotni-smartfonov-zastavil-zvonit-v-sluzhbu-911.html
  http://firstnewz.ru/politika/25946-v-den-rossii-vladimir-putin-vruchil-pasporta-otlichivshimsya-shkolnikam.html
  Ещё тут много интересного:
  Новости политики, Россия США Украина Белоруссия Новороссия Донбасс ЛНР ДНР http://firstnewz.ru/
  новости с фронта лнр картинки надпись донбасс
  новороссия в 2015 году герои новороссии фильм
  днр ua песня батальона донбасс
  2017-07-18 20:23 | RaymondIdedy
  Привет всем участникам форума! Класный у вас сайт!
  Нашел интересные материалы для владельцев частных домов и не только: мебельные щиты сосна

  Здесь: балясины http://35stupenek.ru/balyasiny-ploskie.html
  Тут: балясина для лестниц
  Тут: http://35stupenek.ru/tetiva-dlya-lestnicy.html
  резные деревянные балясины http://35stupenek.ru/reznye-balyasiny-i-stolby.html
  http://35stupenek.ru/reznye-balyasiny-i-stolby.html
  Здесь: продажа балясины из дерева http://35stupenek.ru/balyasiny-iz-dereva.html
  Тут: щит мебельный сосна барнаул http://35stupenek.ru/mebelnyj-shhit-iz-sosny.html
  2017-07-18 19:17 | Jimmiehig
  сайт косметики christina - краска для волос barex, holy land интернет магазин
  2017-07-18 06:28 | JasonSeind
  first-rate site http://www.i-mg.co/mercedes-benz-e320-w211-repair-manual/
  2017-07-17 06:07 | Antonioabela
  Приветствую! Класный у вас сайт!
  Что скажете по поводу этих новостей?
  Муженко: разведка ВСУ – на 90% никакая
  Охота Ирана на беспилотники США http://energynews.su/4430-ohota-irana-na-bespilotniki-ssha.html
  http://energynews.su/21961-otkrovennyy-razgovor-s-glavoy-dnr-polnaya-versiya-16072016.html
  Песков: В Кремле видели фотографию взрывного устройства с А321 (ФОТО)
  Уфологи разглядели на Марсе окаменевшую рыбу http://energynews.su/18627-ufologi-razglyadeli-na-marse-okamenevshuyu-rybu.html
  http://energynews.su/26946-poroshenko-poobeschal-postroit-bolee-2-tys-km-dorog.html
  Ещё тут много интересного: Новости политики, Россия США Украина Белоруссия Новороссия Донбасс ЛНР ДНР Новости политики, Россия США Украина Белоруссия Новороссия Донбасс ЛНР ДНР
  новости лнр сегодня видео переселенцы из донбасса в россию
  2017-07-16 12:26 | DennisGek
  Женские швейцарские часы
  Женские японские часы
  Женские дизайнерские часы
  Женские часы разных стран
  http://купить-часы.укр/img/m/65-manufacturer_default.jpg
  2017-07-16 11:08 | Allensiaavub
  Новейщие лекарственные препараты для лечения гепатита С, софосбувир плюс даклатасвир курс 12 недель стоимость 25000 тысяч рублей
  индия экспресс лекарства от гепатита с отзывы
  софосбувир инструкция по применению
  2017-07-16 10:49 | Kennethnap
  Приветствую всех! класный у вас сайт!
  Зацените, нашёл супер базу кино онлайн в хорошем качестве: Лучшие мультфильмы в хорошем качестве
  Тут: лучшая фантастика 2017 онлайн http://kinofanonline.ru/luchshaya-fantastika-spisok-smotret-onlayn/
  Тут: 2017 смотреть лучшие мелодрамы http://kinofanonline.ru/melodrama/
  2017 в хорошем качестве hd 720 лучшие фантастика
  в хорошем качестве hd лучшие новинки кино http://kinofanonline.ru/novinki/
  2017 в хорошем качестве лучшая фантастика http://kinofanonline.ru/luchshaya-fantastika-spisok-smotret-onlayn/
  новые 2017 лучшие мультфильмы
  О растениях-людоедах поставят фантастический фильм
  Женщина-ящерица / Tuk kae phii / Lizard Woman (2004) http://kinofanonline.ru/uzhasy/3726-zhenschina-yascherica-tuk-kae-phii-lizard-woman-2004.html
  Тут: Человеческая революция / Human Revolution (2014) http://kinofanonline.ru/boevik/5832-chelovecheskaya-revolyuciya-human-revolution-2014.html
  и Тут: http://kinofanonline.ru/news/10551-sikvel-prometeya-nashel-novuyu-glavnuyu-geroinyu.html
  2017-07-16 08:57 | TimothyInego
  http://pravogolosa.net/oproektd
  http://pravogolosa.net/lawd
  http://pravogolosa.net/newd
  http://pravogolosa.net/letterd
  http://pravogolosa.net/rulesandpolicd
  http://pravogolosa.net/manuad
  http://pravogolosa.net/lawyeradvicd
  http://pravogolosa.net/materiald
  http://pravogolosa.net/buttoncodd
  http://pravogolosa.net/newsweed
  http://pravogolosa.net/oproekd
  http://pravogolosa.net/lad
  http://pravogolosa.net/ned
  http://pravogolosa.net/letted
  http://pravogolosa.net/rulesandpolid
  http://pravogolosa.net/manud
  http://pravogolosa.net/lawyeradvid
  http://pravogolosa.net/materiadd
  http://pravogolosa.net/buttoncod
  http://pravogolosa.net/newswed
  2017-07-15 19:56 | AgustinDed
  Furniture Designs, Styles, Colors and FinishesOur furniture pieces are available in classic, traditional, mid-century modern, contemporary and minimalist styles so you can find the design that best suits your space. Choose from wood tables, chairs and benches in light brown, dark brown, black and white wood finishes. We also have stainless steel and other metal pieces for a more industrial look. free room layout design software This technology allows you to handle the sheet very efficiently with very little wastage. Trust it with anything: it will protect your finest treasures and support... By Marcel Wanders In most households the table is the central piece of the dining room, the heart around which families gather, entertain and relax. trinity soup kitchen

  http://roomidecor.com/dining-room/dining-room-table-clearance http://roomidecor.com/dining-room/tuscany-dining-room-table
  asian style living room
  2017-07-14 22:02 | Cameronfax
  Our team is a unique producer of quality fake documents.
  We offer only original high-quality fake passports, driver’s licenses,
  ID cards, stamps, VISAs and other products for a number of countries
  like:
  USA, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italy, Finland, France,
  Germany, Netherlands, Spain, United Kingdom. This list is not full.

  To get the additional information and place the order just visit our website:

  http://www.salepassportsfake.cc www. salepassportsfake.cc


  >> Contact e-mails:


  General support: support@salepassportsfake.cc


  Technical support: admin@salepassportsfake.cc  -----------------------------
  Keywords:

  sale false/fake passports of Afghanistan
  sale false/fake passports of Albania
  sale false/fake passports of Algeria
  sale false/fake passports of Andorra
  sale false/fake passports of Angola
  sale false/fake passports of Antigua & Deps
  sale false/fake passports of Argentina
  sale false/fake passports of Armenia
  sale false/fake passports of Australia
  sale false/fake passports of Austria
  sale false/fake passports of Azerbaijan
  sale false/fake passports of Bahamas
  sale false/fake passports of Bahrain
  sale false/fake passports of Bangladesh
  sale false/fake passports of Barbados
  sale false/fake passports of Belarus
  sale false/fake passports of Belgium
  sale false/fake passports of Belize
  sale false/fake passports of Benin
  sale false/fake passports of Bhutan
  sale false/fake passports of Bolivia
  sale false/fake passports of Bosnia Herzegovina
  sale false/fake passports of Botswana
  sale false/fake passports of Brazil
  sale false/fake passports of Brunei
  sale false/fake passports of Bulgaria
  sale false/fake passports of Burkina
  sale false/fake passports of Burundi
  sale false/fake passports of Cambodia
  sale false/fake passports of Cameroon
  sale false/fake passports of Canada
  sale false/fake passports of Cape Verde
  sale false/fake passports of Central African Rep
  sale false/fake passports of Chad
  sale false/fake passports of Chile
  sale false/fake passports of China
  sale false/fake passports of Colombia
  sale false/fake passports of Comoros
  sale false/fake passports of Congo
  sale false/fake passports of Congo Democratic Rep
  sale false/fake passports of Costa Rica
  sale false/fake passports of Croatia
  sale false/fake passports of Cuba
  sale false/fake passports of Cyprus
  sale false/fake passports of Czech Republic
  sale false/fake passports of Denmark
  sale false/fake passports of Djibouti
  sale false/fake passports of Dominica
  sale false/fake passports of Dominican Republic
  sale false/fake passports of East Timor
  sale false/fake passports of Ecuador
  sale false/fake passports of Egypt
  sale false/fake passports of El Salvador
  sale false/fake passports of Equatorial Guinea
  sale false/fake passports of Eritrea
  sale false/fake passports of Estonia
  sale false/fake passports of Ethiopia
  sale false/fake passports of Fiji
  sale false/fake passports of Finland
  sale false/fake passports of France
  sale false/fake passports of Gabon
  sale false/fake passports of Gambia
  sale false/fake passports of Georgia
  sale false/fake passports of Germany
  sale false/fake passports of Ghana
  sale false/fake passports of Greece
  sale false/fake passports of Grenada
  sale false/fake passports of Guatemala
  sale false/fake passports of Guinea
  sale false/fake passports of Guinea-Bissau
  sale false/fake passports of Guyana
  sale false/fake passports of Haiti
  sale false/fake passports of Honduras
  sale false/fake passports of Hungary
  sale false/fake passports of Iceland
  sale false/fake passports of India
  sale false/fake passports of Indonesia
  sale false/fake passports of Iran
  sale false/fake passports of Iraq
  sale false/fake passports of Ireland Republic
  sale false/fake passports of Israel
  sale false/fake passports of Italy
  sale false/fake passports of Ivory Coast
  sale false/fake passports of Jamaica
  sale false/fake passports of Japan
  sale false/fake passports of Jordan
  sale false/fake passports of Kazakhstan
  sale false/fake passports of Kenya
  sale false/fake passports of Kiribati
  sale false/fake passports of Korea North
  sale false/fake passports of Korea South
  sale false/fake passports of Kosovo
  sale false/fake passports of Kuwait
  sale false/fake passports of Kyrgyzstan
  sale false/fake passports of Laos
  sale false/fake passports of Latvia
  sale false/fake passports of Lebanon
  sale false/fake passports of Lesotho
  sale false/fake passports of Liberia
  sale false/fake passports of Libya
  sale false/fake passports of Liechtenstein
  sale false/fake passports of Lithuania
  sale false/fake passports of Luxembourg
  sale false/fake passports of Macedonia
  sale false/fake passports of Madagascar
  sale false/fake passports of Malawi
  sale false/fake passports of Malaysia
  sale false/fake passports of Maldives
  sale false/fake passports of Mali
  sale false/fake passports of Malta
  sale false/fake passports of Marshall Islands
  sale false/fake passports of Mauritania
  sale false/fake passports of Mauritius
  sale false/fake passports of Mexico
  sale false/fake passports of Micronesia
  sale false/fake passports of Moldova
  sale false/fake passports of Monaco
  sale false/fake passports of Mongolia
  sale false/fake passports of Montenegro
  sale false/fake passports of Morocco
  sale false/fake passports of Mozambique
  sale false/fake passports of Myanmar, Burma
  sale false/fake passports of Namibia
  sale false/fake passports of Nauru
  sale false/fake passports of Nepal
  sale false/fake passports of Netherlands
  sale false/fake passports of New Zealand
  sale false/fake passports of Nicaragua
  sale false/fake passports of Niger
  sale false/fake passports of Nigeria
  sale false/fake passports of Norway
  sale false/fake passports of Oman
  sale false/fake passports of Pakistan
  sale false/fake passports of Palau
  sale false/fake passports of Panama
  sale false/fake passports of Papua New Guinea
  sale false/fake passports of Paraguay
  sale false/fake passports of Peru
  sale false/fake passports of Philippines
  sale false/fake passports of Poland
  sale false/fake passports of Portugal
  sale false/fake passports of Qatar
  sale false/fake passports of Romania
  sale false/fake passports of Russian Federation
  sale false/fake passports of Rwanda
  sale false/fake passports of St Kitts & Nevis
  sale false/fake passports of St Lucia
  sale false/fake passports of Saint Vincent & the Grenadines
  sale false/fake passports of Samoa
  sale false/fake passports of San Marino
  sale false/fake passports of Sao Tome & Principe
  sale false/fake passports of Saudi Arabia
  sale false/fake passports of Senegal
  sale false/fake passports of Serbia
  sale false/fake passports of Seychelles
  sale false/fake passports of Sierra Leone
  sale false/fake passports of Singapore
  sale false/fake passports of Slovakia
  sale false/fake passports of Slovenia
  sale false/fake passports of Solomon Islands
  sale false/fake passports of Somalia
  sale false/fake passports of South Africa
  sale false/fake passports of Spain
  sale false/fake passports of Sri Lanka
  sale false/fake passports of Sudan
  sale false/fake passports of Suriname
  sale false/fake passports of Swaziland
  sale false/fake passports of Sweden
  sale false/fake passports of Switzerland
  sale false/fake passports of Syria
  sale false/fake passports of Taiwan
  sale false/fake passports of Tajikistan
  sale false/fake passports of Tanzania
  sale false/fake passports of Thailand
  sale false/fake passports of Togo
  sale false/fake passports of Tonga
  sale false/fake passports of Trinidad & Tobago
  sale false/fake passports of Tunisia
  sale false/fake passports of Turkey
  sale false/fake passports of Turkmenistan
  sale false/fake passports of Tuvalu
  sale false/fake passports of Uganda
  sale false/fake passports of Ukraine
  sale false/fake passports of United Arab Emirates
  sale false/fake passports of United Kingdom
  sale false/fake passports of United States
  sale false/fake passports of Uruguay
  sale false/fake passports of Uzbekistan
  sale false/fake passports of Vanuatu
  sale false/fake passports of Vatican City
  sale false/fake passports of Venezuela
  sale false/fake passports of Vietnam
  sale false/fake passports of Yemen
  sale false/fake passports of Zambia
  sale false/fake passports of Zimbabwe
  2017-07-14 17:54 | Newmccak
  Thanks?
  BELÉPÉS
  Felhasználónév:
  Jelszó:
  regisztráció hírlevél
  BARISTA SZAKÜZLET


  Sommelier képzés
  RECEPT KERESŐ
  Kávés sütik
  Mennyire bonyolult?
  Szövegrész keresése:
  Kávéitalok
  Milyen típusú?
  Szövegrész keresése:
  JEGYVILAG.HU
  Színházi előadás:
  Mikor?
  Hol?
  © 2003-2017 | Kapcsolat | Impresszum | Média információ | Partner belépés
  Támogató partnereink


  Barista Hungary
  "A kávés képzés"

  Completa

  DaVinci