Találkozópontok | Kávézó kereső | Kávéház rangsor | Kávé akadémia | Játék | Linkek | Rólunk | Támogatóink
Hírek
Téma
Kávé mellé
Café Budapest
Receptek
Kávéház anno
Barista iskola
Barista szaküzlet
Zacc
DOSSZIÉK
Kávé minősítések
Tea
Kávézóláncok
Kávétermelő országok
Kultikus kávés kellékek
Független Kávéházak
Home Barista
Barista Bajnokságok
Régi pesti kávéházak
Kávéház Sirató
RÉGIÓK
Hajós utca
Károlyi utca
Liszt Ferenc tér
Ráday utca
Újlipótváros
Nyitólap // Kávé mellé // Receptek // Caffè alla parigiana (párizsi kávé)
Caffè alla parigiana (párizsi kávé)
2005. Szeptember 27., Kedd
Kapitányné Kiss Beatrix
Ha Franciaország, akkor konyak. És kakaó. Együtt pedig különleges íz.

Hozzávalók: Hozzávalók:
100% arabica kávé
forró kakaó
2 teáskanálnyi konyak
tejszínhab
csokidara
párizsi kocka
Elkészítési mód, lépésről lépésre:

100% arabica kávéból főzünk egy espresso-t és ízlés szerint édesítjük. A kávé felének megfelelő mennyiségű forró kakaót készítünk és hozzáöntjük a kávéhoz.



Hozzáadunk b>2 teáskanálnyi jó minőségű konyakot és egy kávétejszínt, majd jól összekeverjük.

Cappuccino-s csészében nagy adag tejszínhabbal, színes csokidarával megszórva szervírozzuk.

Stílusosan Párizsi kockát adunk hozzá. A Budai Kávézó ajánlása: mindenkinek ízlik, aki szereti a selymes, lágy kávékat.

Archívum | Nyomtatás | Küldés e-mailben
Most szólj hozzá!
  Név:
  Website:
  E-mail:
  Hozzászólás:
  Ellenőrző kód: CAPTCHA Image
 


2007-05-02 07:30 | magdi
biztos jolehet én kávézom de még ien kávét nemitam
2006-06-13 09:58 | Nyirő Anett
nagyon jól néz ki a kávé csak sajnos nem kávézom biztos az íze is finom lehet
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
regisztráció hírlevél
BARISTA SZAKÜZLET


Sommelier képzés
RECEPT KERESŐ
Kávés sütik
Mennyire bonyolult?
Szövegrész keresése:
Kávéitalok
Milyen típusú?
Szövegrész keresése:
JEGYVILAG.HU
Színházi előadás:
Mikor?
Hol?
© 2003-2017 | Kapcsolat | Impresszum | Média információ | Partner belépés
Támogató partnereink


Barista Hungary
"A kávés képzés"

Completa

DaVinci