Találkozópontok | Kávézó kereső | Kávéház rangsor | Kávé akadémia | Játék | Linkek | Rólunk | Támogatóink
Hírek
Téma
Kávé mellé
Café Budapest
Receptek
Kávéház anno
Barista iskola
Barista szaküzlet
Zacc
DOSSZIÉK
Kávé minősítések
Tea
Kávézóláncok
Kávétermelő országok
Kultikus kávés kellékek
Független Kávéházak
Home Barista
Barista Bajnokságok
Régi pesti kávéházak
Kávéház Sirató
RÉGIÓK
Hajós utca
Károlyi utca
Liszt Ferenc tér
Ráday utca
Újlipótváros
Nyitólap // Kávé mellé // Receptek // Caffè creolo (Kreol kávé)
Caffè creolo (Kreol kávé)
2005. Október 2., Vasárnap
Kapitányné Kiss Beatrix
Szegfűszeg, szerecsendió, vanília: Exotikusan fűszeres kávékülönegesség olyanoknak, akik szívesen kipróbálnak új ízeket. A Vergnano következő kóstolójáról a Kávéházak.hu oldalain olvashatnak majd.

Hozzávalók: Hozzávalók:
100% arabica kávé
szegfűszeg
szerecsendió
vaníliamag
tejszínhab
fahéj
Elkészítési mód, lépésről lépésre:

100% arabica kávéból espresso-t főzünk és ízlés szerint édesítjük. Csipetnyi szegfűszeget, szerecsendiót és frissen kapart vaníliamagot teszünk hozzá.



Két teáskanálnyi tejszínhabot összekeverünk egy kis kávéval és az így kapott krémet az ital tetejére töltjük.

Tetejére csipetnyi fahéjat szórunk. Espresso-s csészében vaníliás keksszel szolgáljuk fel.

A Budai Kávézó ajánlása: ha szereti az egzotikus, fűszeres ízeket, akkor ez az Ön kávéja! Mézzel édesítve még finomabb!

Archívum | Nyomtatás | Küldés e-mailben
Most szólj hozzá!
  Név:
  Website:
  E-mail:
  Hozzászólás:
  Ellenőrző kód: CAPTCHA Image
 


BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
regisztráció hírlevél
BARISTA SZAKÜZLET


Sommelier képzés
RECEPT KERESŐ
Kávés sütik
Mennyire bonyolult?
Szövegrész keresése:
Kávéitalok
Milyen típusú?
Szövegrész keresése:
JEGYVILAG.HU
Színházi előadás:
Mikor?
Hol?
© 2003-2017 | Kapcsolat | Impresszum | Média információ | Partner belépés
Támogató partnereink


Barista Hungary
"A kávés képzés"

Completa

DaVinci