Színház és Terazzia 2007.08.02. | Zacc
Dübörög a terasz szezon. Elszánt ügynökeink az ország minden pontján tevékenykednek, kutatva az ország legjobb vendéglátóegységeit. Cél: Feltérképezni Magyarország kávés gasztronómiai szektorának zeg-zugait. Hiteles jelentéseket adni a vidéki zaccivókról és a pesti lehúzókról. Dicsérni a fejlődőképes egységeket, a krémes espressót, a kedves felszolgálást, a napfényes, pezsgő teraszt és a nyüzsgő életet.

Mint azt ígértük, ügynökeink munkája nem marad viszonzatlan! A legtöbb jelentést beküldő ügynökeinket jutalomban részesítjük.

Ügynökök figyelem! A Központ, a két legjobban teljesítő 007-est 2 db színházjeggyel jutalmazza. Azaz ügynök, aki augusztus 5-ig a legtöbb jelentést beküldi szerkesztőségünkbe, részt vehet az augusztus 8-án megrendezésre kerülő Hatlábú című előadáson másodmagával.

Bővebb információ az előadásról>>

Feltérképezésre váró helyek

 • Budapesten
  Hajós utca
  Liszt Ferenc tér
  Ráday utca
 • Pécs
 • Debrecen
 • Győr
  és a nagyobb városok.


  Bevetésre fel!


 • Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
  megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
  ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
  Café Budapest
  Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
  Koffein
  Hatalmas terek, izgalmas ételek, fagyasztott különlegességek. Ezek mind azok a kifejezések, amelyek a Flow Specialty Coffee Bar & Bistro kapcsán eszünkbe juthatnak.
  Blog írások