Tizenhatan a versenyben 2004.09.28. | Kávéházak versenye
Lezárult a kávéházak versenyére való jelentkezés. A megmérettetésben tizenhat különböző kávés hely vesz részt. Nézze meg magának Ön is ezeket a helyeket, és mondja el véleményét a fórumban!

Utolsó három jelentkezőnk, a XVII. kerületi Milán Semiramis Kávézója, a frissen nyílt budai 5 Égjtáj Kávézó Teázó és a Nagymező utcai Két Szerecsen mind egyedi és előremutató kezdeményezések.

.................................................................................................

5 Égtáj Kávézó Teázó

Újszerű kezdeményezés Budapesten a Szilágyi Dezső téri templom tövében nyílt keresztény szellemiségű kávézó teázó. A frissen nyílt 5 Égtáj internetezési lehetőséggel, könyvekkel, változatos programokkal csalogatja be világnézetileg függetlenül a környék kávézni vágyó fiataljait.

Mondja el véleményét az 5 Égtájról!

.................................................................................................

Két Szerecsen Kávézó és Étterem

A Nagymező utcai Két Szerecsenben, a hajdani Ámor Kávéház helyén életre kel a színház utáni vacsora intézménye. Igazi kávéház franciás stílussal, bisztró ételekkel.

Mondja el véleményét a Két Szerecsenről!
.................................................................................................

Melior Semiramis Kávézó

Hol söröző állt, most igazi kávébár szemes kávéval, terasszal. Potenciális kultúrateremtő hely egy tízemeletesekkel tarkított külvárosi kerületben. A frissen nyílt kávézó környezetét tekintve nagy hátránnyal indul, de szakértők szerint okozhat még meglepetéseket...Mondja el véleményét a Melior Semiramis Kávézóról!.................................................................................................


Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein
Hatalmas terek, izgalmas ételek, fagyasztott különlegességek. Ezek mind azok a kifejezések, amelyek a Flow Specialty Coffee Bar & Bistro kapcsán eszünkbe juthatnak.
Blog írások