2019.09.28. - 2019.09.28.

A Kávé Napja 2019

Kávéillat az Akváriumban, már zajlik a Kávé Napja. Nehogy lemaradj!


Kezdetét vette a Kávé Napja, mely idén 8. alkalommal tölti meg az Akváriumot, ahol nemcsak a szakma képviselői, de minden kávészerető megtalálja a számára legizgalmasabb programot. Idén a By Beans standjánál az itthoni kávészeretők körében már jól ismert svéd pörkölőmesterrel, Per Nordbyval is lehet találkozni és beszélgetni.

Barátságos brew bajnokság, korlátlan kávéóstolás, szakmai előadások és még több. Sok izgalmas programot tartogat a Kávé Napja egészen este 6 óráig, nehogy lemaradj!

Program:
12:00 - Kávétrendek itthon és világszerte
13:00 - Amikor kiég a kávézó(s)
14:00 - Baráti Brew Coffee Bajnokság
15:00 - Mi kerül csúcséttermek csészéibe
15:30 - Baráti Brew Coffee Bajnokság
16:30 - Mi kerül a csúcséttermek csészéibe


Kiállítók:
Agárdi Bár, Awaken, By Beans Coffee, But first coffee, BWT, Csokizóna, Dallmayr, Goosebumps.coffee, Grancafé-Hegy lelke, Impresso Coffee Roastery, Lucky Cap Micro Roastery, Mayer Szörp, Metropolis Coffee and Bagel, Molnar Barista Coffee, PlaccOn, Tadamm

Szatmári Nóri

H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

H i r d e t é s

Kávéházak hírek

A Kávé Napja 2019 hír borítóképe
Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek

Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei, a kormányfő szerdai bejelentéseinek megfelelően az év végéig felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás szerdáig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, és a súlyos gondokkal küzdő szektorokban, így a turizmusban, a vendéglátásban, vagy a személyszállításban június 30-ig egyebek mellett a munkáltatók közteherfizetési kötelezettségét elengedik.

2020.03.19.
A Kávé Napja 2019 hír borítóképe
Gyermekmunkával vádolják a Starbucks és a Nespresso cégeket

Egy brit dokumentumfilm azt állítja, hogy guatemalai kisgyermekek megalázóan kevés pénzért hosszú órákon át kénytelenek olyan kávébab ültetvényen dolgozni, ami a Starbucks és a Nespresso ellátását segíti. George Clooney aggodalmát fejezte ki a történtekkel kapcsolatban.

2020.03.02.

H i r d e t é s