A Lavazza beszáll a Forma-1-be

-
2020.01.11.

A Lavazza beszáll a Forma-1-be

A Lavazza együttműködési megállapodást kötött a 2020 FIA Formula One World Championship bajnokságban induló ROKiT Williams Racing csapatával.


A csapat hivatalos partnereként (Official Team Partner) a szezonnyitó ausztrál nagydíjon debütál az új szponzor. A Lavazza olasz kávémárka logója a FW43-as versenyautón, valamint a ROKiT Williams Racing boxban és vendéglátóhelyeken, a csapatruhákon, illetve George Russell és Nicholas Latifi versenyöltözetein lesz látható.

Az 1895-ben Torinóban alapított Lavazza a világ egyik vezető kávépörkölője, amely négy generáció óta egy család tulajdonában van. A vállalat több mint 140 országban értékesíti termékeit. A globális növekedési stratégiája során már több együttműködési megállapodást kötött a sport világában és 2016 óta a kanadai Nicholas Latifi-t is támogatja.

"Örülünk, hogy továbbra is a tehetséges fiatal nagykövetünk Nicholas Latifi Forma-1-es pilótát támogathatjuk. Az ilyen nagyszerű partneri együttműködések sokat adnak a Lavazza nemzetközi hírnevéhez, terjesztve ezzel az olasz kávékultúrát szerte a világban" – mondta Sergio Cravero, a Lavazza Group marketing igazgatója.

"A Lavazza és a ROKiT Williams Racing hasonló értékeket képvisel, vállalatunkat a munka iránti szenvedélyünk köré építjük. Várakozással tekintek a Lavazzával való közös munkára, és egyúttal köszöntöm a márkát a Forma-1 világában" – tette hozzá Claire Williams, a ROKiT Williams Racing csapata vezérigazgató-helyettese.

Küri Attila

Tetszett a(z) A Lavazza beszáll a Forma-1-be hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) A Lavazza beszáll a Forma-1-be hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg