Athén lesz a World of Coffee 2021 helyszíne

-
2019.12.07.

Athén lesz a World of Coffee 2021 helyszíne

A Specialty Kávé Szövetség (SCA) bejelentette, hogy az athéni Metropolitan Expo-val közösen 2021. június 24-26. között fogják megtartani a „World of Coffee 2021” rendezvényt a görög fővárosban.


A „World of Coffee” Európa legnagyobb kávékereskedelmi kiállítása, melynek kiemelt szponzora a kontinens elsőszámú víztechnológiai cégcsoportja, a BWT.

A kiállítás minden év júniusában egy másik európai városba utazik, és a World of Coffee alapvető esemény a kávészakértők számára - hűséges közönséget vonz a speciality kávékedvelők közösségéből, akiknek 80%-ot meghaladó aránya évről évre visszatér.

Az esemény mérete több mint háromszorosa lett az elmúlt hat év során. A kezdeti 3000 látogatóról és 45 kiállítóról, 2019-re 11.000 látogatóra és mintegy 240 kiállítóra nőtt.

2020. június 18-20. között Varsó városában, Lengyelországban lesz a következő kiállítás és a regisztráció január 13-án nyílik a https://worldofcoffee.org/press-resources oldalon.

„Az SCA önkéntesei és munkatársai, akik lehetővé teszik a World of Coffee kiállítás létrejöttét, örömmel visszatérnek Görögországba 2021-ben. Görögország egy virágzó speciality kávéközösséggel rendelkező ország, amit jól példáz az SCA Görögország munkatársainak és önkénteseinek munkája és tevékenysége is. Bízunk benne, hogy együttműködhetünk az athéni Metropolitan Expo-val egy világszínvonalú esemény kivitelezésében, és üdvözölhetjük a speciality kávét kedvelők globális közösségét Athénban” - mondta Yannis Apostolopoulos, az SCA vezérigazgatója.

Az athéni "World of Coffee 2021" olyan rendezvényeknek ad otthont, mint a Barista Világbajnokság, a Cezve/Ibrik Világbajnokság és a Kóstoló Világbajnokság, ahol közel száz kávészakértő versenyez az áhított címekért. A versenyeket a World Coffee Events szervezi, a versenyesemény-menedzsmentje pedig az SCA szervezete.

Fotók: https://worldofcoffee.org/

Küri Attila

Tetszett a(z) Athén lesz a World of Coffee 2021 helyszíne hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Athén lesz a World of Coffee 2021 helyszíne hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg