BL: a csoda elmaradt, elődöntős a MU és a Barca

-
2008.04.10.

BL: a csoda elmaradt, elődöntős a MU és a Barca

Személycserék távozás előtt A Koránnal is harcolnak az al-Kaida ellen az arab világban Láthatatlan tanácsokra fizetett ki a BKV 134 milliót


FN
A Liverpool és a Chelsea után a Manchester United és a Barcelona is bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Az angol bajnok, akárcsak az olasz fővárosban, hazai pályán is legyőzte az AS Romát, és a katalán csapat is oda-vissza verte a Schalke együttesét. A MU és Barca egymással küzd meg a moszkvai fináléért.


Cristiano Ronaldo sem kellett a sikerhez

Sir Alex Ferguson azt szajkózta, hogy az idegenbeli 2-0 dacára nem becsüli le a Romát, ennek azonban némileg ellentmondott, hogy a MU skót szakvezetője Wayne Rooneyt és Cristiano Ronaldót is a kispadra ültette, miközben korántsem egészséges Rio Ferdinand kezdő volt, akárcsak Gerard Pique vagy a szeptember 15. óta sérülése miatt az első tétmeccsét játszó Mikael Silvestre. S a végén volt még egy másik nagy visszatérő is: Gary Neville 13 hónapos kihagyás után lépett újra pályára.

Tovább>>

További híreink:
Személycserék távozás előtt
A Koránnal is harcolnak az al-Kaida ellen az arab világban
Láthatatlan tanácsokra fizetett ki a BKV 134 milliót

Tetszett a(z) BL: a csoda elmaradt, elődöntős a MU és a Barca hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) BL: a csoda elmaradt, elődöntős a MU és a Barca hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg