BL: a "farkasok" felfalták a Realt

-
2008.03.06.

BL: a "farkasok" felfalták a Realt

Alig észrevehető – a kórházak bevételének töredékét adja a vizitdíj A Jules Verne az űrbe indul Az IKEA visszahívta Gullivert


FN
Folytatódott a csillaghullás a Bajnokok Ligájában, a címvédő AC Milan keddi kiesését követően a rekordgyőztes Real Madrid is búcsúzott, miután hazai pályán is vereséget szenvedett az AS Romától. A Chelsea simán verte az Okimpiakoszt, a Schalke viszont drámai csatában, tizenegyesekkel jutott túl az FC Portón.


Otthon is 2-1-re kapott ki a Real

A Real, akárcsak két hete a Stadio Olimpicóban, hazai pályán is 2-1-re kapott ki a Romától, így már a 16 között búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól. A nyolcaddöntő szerda esti visszavágóján nagy elánnal kezdett a gólgyárosát, Ruud van Nistelrooyt nélkülöző spanyol bajnok, a lendülete azonban hamar alábbhagyott, s az első félidő jelentős részében jobbára csak küszködött, képtelen volt fogást találni az alapvetően kivárásra játszó, szervezett és rendkívül taktikus AS Román.

Tovább>>

További híreink:
Alig észrevehető – a kórházak bevételének töredékét adja a vizitdíj
A Jules Verne az űrbe indul
Az IKEA visszahívta Gullivert

Tetszett a(z) BL: a "farkasok" felfalták a Realt hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) BL: a "farkasok" felfalták a Realt hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg