Budapestre érkezik hivatalosan is a Caffé Vergnano 1882

-
2019.11.13.

Budapestre érkezik hivatalosan is a Caffé Vergnano 1882

A világhírű olasz kávéházlánc, a Caffé Vergnano 1882 az Árpád híd pesti hídfőjénél felépülő irodakomplexum alsó szintjén nyit üzletet 2020 tavaszán.


A HB Reavis bejelentette az Agora Budapest első kiskereskedelmi bérlőit, akik között több ismert pékség, étterem, szépségszalon, drogéria és élelmiszerüzlet mellett megtalálható a világhírű olasz kávéházlánc, a Caffé Vergnano 1882 is.

Ez lesz a hazai fogyasztók számára sem ismeretlen, széles kávékínálatáról híres, 1882-ben alapított és komoly tradícióval büszkélkedő, több generációs kávé manufaktúra első hivatalos közép-kelet-európai kávézója Olaszország határain kívül.

A 2018 decemberében Milánóban nyílt üzlethelyiség


Várhatóan a kávékülönlegességeken kívül helyben sütött pékáruval, friss zöldségekből és gyümölcsökből facsart levekkel, turmixokkal és egyedi koktélokkal fogadják majd a betérőket.

Kíváncsian várjuk a nyitást és sok sikert kívánunk a működéshez!

Fotók: https://www.caffevergnano.com/

Küri Attila

Tetszett a(z) Budapestre érkezik hivatalosan is a Caffé Vergnano 1882 hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Budapestre érkezik hivatalosan is a Caffé Vergnano 1882 hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg