2019.11.13.

Budapestre érkezik hivatalosan is a Caffé Vergnano 1882

A világhírű olasz kávéházlánc, a Caffé Vergnano 1882 az Árpád híd pesti hídfőjénél felépülő irodakomplexum alsó szintjén nyit üzletet 2020 tavaszán.


A HB Reavis bejelentette az Agora Budapest első kiskereskedelmi bérlőit, akik között több ismert pékség, étterem, szépségszalon, drogéria és élelmiszerüzlet mellett megtalálható a világhírű olasz kávéházlánc, a Caffé Vergnano 1882 is.

Ez lesz a hazai fogyasztók számára sem ismeretlen, széles kávékínálatáról híres, 1882-ben alapított és komoly tradícióval büszkélkedő, több generációs kávé manufaktúra első hivatalos közép-kelet-európai kávézója Olaszország határain kívül.

A 2018 decemberében Milánóban nyílt üzlethelyiség

Várhatóan a kávékülönlegességeken kívül helyben sütött pékáruval, friss zöldségekből és gyümölcsökből facsart levekkel, turmixokkal és egyedi koktélokkal fogadják majd a betérőket.

Kíváncsian várjuk a nyitást és sok sikert kívánunk a működéshez!

Fotók: https://www.caffevergnano.com/

Küri Attila

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

Kávéházak hírek

Budapestre érkezik hivatalosan is a Caffé Vergnano 1882 hír borítóképe
Megduplázná a MOL a Fresh Cornerek számát 2021-re

Jelentős bővülést és fejlesztést tervez a MOL a Fresh Corner kávézók kapcsán és a rivális olajcégek üzletei mellett versenyezni kívánnak a McDonald's, a Starbucks, a KFC és a Costa Coffee vendégeiért is.

2020.01.12.
Budapestre érkezik hivatalosan is a Caffé Vergnano 1882 hír borítóképe
A Lavazza beszáll a Forma-1-be

A Lavazza együttműködési megállapodást kötött a 2020 FIA Formula One World Championship bajnokságban induló ROKiT Williams Racing csapatával.

2020.01.11.
Budapestre érkezik hivatalosan is a Caffé Vergnano 1882 hír borítóképe
A Pepsi is beszáll a kávé üzletbe

A Pepsi bejelentette, hogy Pepsi Café néven 2020 áprilisában új italokat dob a piacra az Egyesült Államokban, mely összekapcsolja a kávé testesebb ízét a Pepsi kóla könnyed, frissítő ízével.

2019.12.22.

H i r d e t é s