2009.02.10.

Costa Coffee

Az angliai székhelyű, de olaszok által alapított lánc megnyitotta első magyarországi üzletét Budapesten. A lánc első üzletét Sergio és Bruno Costa alapította 1971-ben a londoni Newport Streeten és megalkotta a cég azóta is sikeres Mocha Italia keverékét. A lánc sokak szerint a leginkább autentikus olasz kávéválasztékot kínálja a kávézóláncok között. A magyarországi üzletekben a kávéminőségért Molnár Attila barista bajnok a felelős, a tervek szerint évente két-három új üzlettel bővül a hazai hálózat.


H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

H i r d e t é s

Kávéházak hírek

Costa Coffee hír borítóképe
Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek

Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei, a kormányfő szerdai bejelentéseinek megfelelően az év végéig felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás szerdáig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, és a súlyos gondokkal küzdő szektorokban, így a turizmusban, a vendéglátásban, vagy a személyszállításban június 30-ig egyebek mellett a munkáltatók közteherfizetési kötelezettségét elengedik.

2020.03.19.
Costa Coffee hír borítóképe
Gyermekmunkával vádolják a Starbucks és a Nespresso cégeket

Egy brit dokumentumfilm azt állítja, hogy guatemalai kisgyermekek megalázóan kevés pénzért hosszú órákon át kénytelenek olyan kávébab ültetvényen dolgozni, ami a Starbucks és a Nespresso ellátását segíti. George Clooney aggodalmát fejezte ki a történtekkel kapcsolatban.

2020.03.02.

H i r d e t é s