Durván drágítják az ajándékozást a bankok

-
2007.11.20.

Durván drágítják az ajándékozást a bankok

Kijózanodott az értelmiség? Több a vitás pont, mint a közös Még ne! - Intik a koszovói győztest


FN
Alig villognak akciós ajánlatok a banki honlapokon a karácsonyi vásárlási szezon kezdetén, de azért a költekezést ösztönző hitelkonstrukciókat nem nehéz megtalálni. Fedezet nélküli hiteleket 18-38 százalékos THM mellett kaphatunk, de ha jelzálogot jegyeztetünk be lakásunkra, a mutató 6-8 százalékosra csökken. A bankok a svájci frank alapú hitelek felé terelik ügyfeleiket, és csaknem mindegyik pénzintézet trükközik a THM-mel, így ajánlataik érdemben nem összevethetők.


Drágán hitelezik a fogyasztást


Bár a karácsony szó az ajánlatban nem szerepel, az OTP akciós személyi kölcsönt kínál a nagy bevásárlás időszakában, november elejétől december 31-ig. A legnagyobb hazai bank csak sok pénzt hajlandó adni kedvezményesen, a hitelösszeg alsó határa 1 millió, felső határa pedig 1,6 millió forint. A kölcsön svájci frank alapú, futamideje akár 84 hónapos is lehet, teljes hiteldíj mutatója (THM) pedig 17,35-17,73 százalékos. Az ajánlat szerint a kamatok az első hat hónap után az "akkor érvényes kondícióknak megfelelően módosulnak".

Tovább>>

További híreink:
Kijózanodott az értelmiség?
Több a vitás pont, mint a közös
Még ne! - Intik a koszovói győztest

Tetszett a(z) Durván drágítják az ajándékozást a bankok hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Durván drágítják az ajándékozást a bankok hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg