2020.01.31.

Február 4-6. között újra Sirha Budapest

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont február első hetében a Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításnak, mely közel 300 kiállítója várja a gasztronómia, élelmiszeripar, szálloda- és vendéglátóipar, sütő- és cukrászipar valamint a csomagolóipar szakembereit.


Az élelmiszeripar, szálloda- és vendéglátóipar, sütő- és cukrászipar, csomagolóipar és gasztronómia régiós szakkiállításán terítékre kerülnek a piaci újdonságok, legfrissebb trendek, valamint termék- és szolgáltatás-innovációk, de újra lehetőség nyílik szakmai kapcsolatok kialakítására és vállalkozásfejlesztésre is.

A kiállításon számos szakmai konferencia és előadás várja a szakembereket, és természetesen nem maradnak el a világszínvonalú versenyek izgalmai sem – 2020-ban ismét a Sirha Budapesten kerül megrendezésre a Bocuse d’Or magyar döntő, a Sirha Budapest Desszert Verseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny vagy az idei újdonság, a Jeunes Chefs Rôtisseurs fiatal szakácsok versenye.

A kávé készítés és forgalmazás iránt érdeklődők számára is érdemes kilátogatni az eseményre, hisz a legnagyobb hazai és a nemzetközi cégek legjava is képviseltetni fogja magát:
  • Andretti Kávézó és Szervíz Kft. (G pavilon D119)
  • Caffé Perté Kft. (G pavilon F114)
  • Caffe Service Kft. (G pavilon D113)
  • Caffé Vergnano SPA (G pavilon E113A)
  • Gaggia-Pellini Magyarország /Cady-Trade 95 Kft Magyarország (G pavilon G106)
  • Nestlé Hungária Kft-Nespresso Divízió (G pavilon E114)
  • Valdo Cafe System Kft. (G pavilon E113)

A február 6-án 10-17 óra között tartandó Országos Közétkeztetési Szakácsverseny döntőjének támogatója a Coffee X-Presso.

Regisztrálj díjmentes szakmai belépődért és csatlakozz az eseményhez február 4-6. között!

Regisztráció és további információk a programokról, illetve a kiállítókról: https://sirha-budapest.com/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/132028564518734/

Küri Attila

H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

H i r d e t é s

Kávéházak hírek

Február 4-6. között újra Sirha Budapest hír borítóképe
Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek

Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei, a kormányfő szerdai bejelentéseinek megfelelően az év végéig felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás szerdáig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, és a súlyos gondokkal küzdő szektorokban, így a turizmusban, a vendéglátásban, vagy a személyszállításban június 30-ig egyebek mellett a munkáltatók közteherfizetési kötelezettségét elengedik.

2020.03.19.
Február 4-6. között újra Sirha Budapest hír borítóképe
Gyermekmunkával vádolják a Starbucks és a Nespresso cégeket

Egy brit dokumentumfilm azt állítja, hogy guatemalai kisgyermekek megalázóan kevés pénzért hosszú órákon át kénytelenek olyan kávébab ültetvényen dolgozni, ami a Starbucks és a Nespresso ellátását segíti. George Clooney aggodalmát fejezte ki a történtekkel kapcsolatban.

2020.03.02.

H i r d e t é s