Gasztronómiai vásárok Európában ’09

-
2009.01.15.

Gasztronómiai vásárok Európában ’09

Magyarországról is egyre többen keresik fel a jelentős európai vagy tengerentúli szakvásárokat, ahol nemcsak a kapcsolatok építésére, hanem kedvező árak és együttműködési konstrukciók kialakítására is lehetőség nyílik a szektoron belül. Ezúttal a jövő évi legnagyobb európai vendéglátóipari vásárokat gyűjtöttük össze.



HOSTEC – Hospitality
2009. január 19–21.
Anglia, Birmingham – NEC

A Hospitality kereskedelemre fókuszáló szakmai esemény, amely összehozza a gyártókat, az élelmiszeripari termékek forgalmazóit s az új technológiai vívmányokat a vevőkörrel, valamint a foodservice és vendéglátóipar minden szektorából érkezőkkel. A háromnapos biennálénak a birminghami NEC központ ad otthont.
A Hospitality 2009 rendezvénnyel együtt futó Hostec Marketplace Európa legnagyobb vendéglátóipari és foodservice technológiai kiállítása. A vezető beszállítók megtekinthetik a legújabb technológiai megoldásokat, amelyeket arra fejlesztettek ki, hogy segítsék a piaci versenyben az üzletek minél hatékonyabb működését.

Danubius Gastro
2009. január 22–25.
Szlovákia, Pozsony – Bratislava Exhibition Ground

A Danubius Gastro kifejezetten szakmai rendezvény a vendéglátás és a dining out szektorokra koncentrálva.
Termékcsoportok: konyhai technológiák, gépek kiállítói, bár- és kávézó berendezések, terítékek, evőeszközök, enteriőr-design, hotel-, étterem-, klubbútorok, textíliák és egyenruhák, hang- és fénytechnika, biliárdszalonok és kaszinók felszerelései, berendezései, fürdők és fitness-termek berendezései, automatizált fizetőrendszerek, HR, professzionális takarítás stb.
A pozsonyi vásár az osztrák Alles für den Gast kiállítások mellett a régió legjelentősebb szakmai rendezvénye.

Alles für den Gast
2009. április 18–21. – Ausztria, Bécs, Messe Wien
2009. november 7–11. – Ausztria, Salzburg, Messe Salzburg

A bécsi és a salzburgi Alles für den Gast Európa egyik legprominensebb szálloda-, élelmezés- és vendéglátóipari rendezvényévé vált a termékek és szolgáltatások átfogó és nemzetközi bemutatásával.
Termékcsoportok:
Non-food: ipari konyhaberendezések, felszerelések, mélyfagyasztó-rendszerek, éttermi és catering-felszerelések, hotelfelszerelések, higiéniai berendezések, IT rendszerek és programok, asztalkultúra, szórakoztatóipari berendezések, enteriőr és kültéri design
Élelmiszer: Alapanyagok, adalékanyagok, mélyfagyasztott élelmiszer, ecetek, olajok, cukrászipari termékek, sütőipari termékek, fűszerek, sörök, kávé, tea, energiaitalok, alkoholos és alkoholmentes italok.

HOST és SIC
2009. október 23–27.
Milánó, Olaszország – Fiera Milano

A kétévente megrendezett milánói HOST szakkiállítás az éttermi, kávézó és hotelszektor vezető rendezvénye Európában. Több mint 1800 kiállító – melyből 350 külföldi – 110 ezer négyzetméternyi kiállítói területen áll a látogatók rendelkezésére. Hat csarnokban (professzionális catering, kávégépek és kiegészítők, jégkrém és cukrászati termékek, kenyér-, pizza- és tésztatermékek, hotelipar, nemzetközi kávé expo) zajlik a vásár, melynek része a SIC kávéipari szakkiállítás is. Ez az esemény összegyűjti a világ vezető kávétermelőit, importőröket, pörkölőket, a kávémanufaktúrákat, csomagoló üzemeket és egyéb felszerelések forgalmazóit.

  • Jelen cikkünkhöz forrásként a VendéglátásOnline cikkét használtuk.

  • Tetszett a(z) Gasztronómiai vásárok Európában ’09 hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
    Tetszett a(z) Gasztronómiai vásárok Európában ’09 hír? Írd meg véleményed!

    További Kávéházak hírek

    Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

    Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

    2020.09.21.

    "narrow"
    Gear.svg