Izraelben kapott munkát Matthäus

-
2008.04.15.

Izraelben kapott munkát Matthäus

Elzárják a szélsőjobboldal pénzcsapját? Lecseng a nyugdíjazási hullám Aggódnak a BKV utasai: nem számolják meg őket


FN
A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, Lothat Matthäus a nyártól Izraelben vállalt munkát. A 47 éves egykori legendás játékos a tabella jelenlegi második helyezettjénél, a Maccabi Netanyánál veszi át a tréneri posztot.


A hírt az izraeli klub egyik vezetője megerősítette a német hírügynökségnek (dpa). "Nagy lépés ez az izraeli és a német futballnak" – nyilatkozta a Maccabi Netanya első embere, Daniel Jammer a Bild újságnak. Lapértesülés szerint a 150-szeres német válogatott 4000 ezer eurót keres évente az egyesületnél, amelynek a vezetőivel 2010-ig szóló megállapodást kötött. "Két évre szóló szerződést írtunk alá Lothar Matthäusszal. Június közepétől irányítja a csapatot" – mondta a klub gazdasági igazgatója.

Tovább>>

További híreink:
Elzárják a szélsőjobboldal pénzcsapját?
Lecseng a nyugdíjazási hullám
Aggódnak a BKV utasai: nem számolják meg őket

Tetszett a(z) Izraelben kapott munkát Matthäus hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Izraelben kapott munkát Matthäus hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg