2009.02.05.

Kávé Paprika

A TV Paprika által készített nagysikerű kávés minisorozat újra látható. A Magyarországon forgatott három részes sorozat bemutatja, honnan származik sokak kedvenc italának alapanyaga, mi az előállítás, tárolás helyes technikája.


A TV Paprika Csoki sztori és Tea sztori c. nagysikerű műsoraiból már jól ismert "italszakértőtől" Pethő Tamástól és az általa megszólaltatott szakértőktől tanulhatunk a kávé fogyasztásához kapcsolódó szokásokról, a kávékészítés eszközeiről.
A sorozat megismerteti a nézőt a kávék különböző
fajtáival, a keverék kialakításával, a pörkölési és készítési módokkal, bemutatja a különböző kávéházi hagyományokat, és arra is fény derül, kik azok a titokzatos baristák.

Vetítik:
TV PAPRIKA

 • február 7. Szombat, 9:30
 • február 14. Szombat, 9:30
 • február 21. Szombat, 9:30

 • H i r d e t é s

  pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

  H i r d e t é s

  Kávéházak hírek

  Kávé Paprika hír borítóképe
  Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek

  Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei, a kormányfő szerdai bejelentéseinek megfelelően az év végéig felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás szerdáig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, és a súlyos gondokkal küzdő szektorokban, így a turizmusban, a vendéglátásban, vagy a személyszállításban június 30-ig egyebek mellett a munkáltatók közteherfizetési kötelezettségét elengedik.

  2020.03.19.
  Kávé Paprika hír borítóképe
  Gyermekmunkával vádolják a Starbucks és a Nespresso cégeket

  Egy brit dokumentumfilm azt állítja, hogy guatemalai kisgyermekek megalázóan kevés pénzért hosszú órákon át kénytelenek olyan kávébab ültetvényen dolgozni, ami a Starbucks és a Nespresso ellátását segíti. George Clooney aggodalmát fejezte ki a történtekkel kapcsolatban.

  2020.03.02.

  H i r d e t é s