2009.11.02.

Kávékóstolás

"Egy csésze kávé mellett kezdődnek vagy erősödnek meg emberi kapcsolatok. Ez az okunk, hogy társaimmal mindennap folytassuk a kávé kultúrájának fejlesztését, javítását és szépségének megismertetését." Markus J.M. Bihler (tulajdonos)


Tisztelt Hölgyem, Uram!


Meghívjuk Önt a MAROMAS kávé világába egy tapasztalatszerzésre és kóstolóra.

Időpont: 2009. november 09. délelőtt 11 órától.
Helyszín: Corinthia Grand Hotel Royal
1073 Budapest. Erzsébet krt. 43-49.

Regisztráció
 • 0670/ 932 47 90
 • 0620/943 67 95
 • vagy a keke.zoltan@maromas.com e-mail címen.

  Filozófiánk
  A mi kávénk a legjobb termőhelyekről származik, ahol szakértőink a legkiválóbb zöld kávészemeket választják ki, majd a pörkölő mestereink a legjobb tudásukat és tapasztalataikat felhasználva pörkölik azokat, hogy a legjobb minőségű kávé kerüljön az Önök csészéjébe. Más kávégyártókkal ellentétben a MAROMAS a kávé arab országok-béli gyökereihez nyúlik vissza. Mindezt kiegészíti a különböző kávéfajták és a hozzájuk tartozó egyéb termékek portfoliója.
  A MAROMAS LLC nem egy ősrégi cég, hanem inkább egy dinamikus profikból álló csapat, akik ezen állandóan fejlődő kávékultúra minden kihívására azonnal tudják a választ. Legfontosabb értéket a fogyasztóink jelentik illetve az ő elégedettségük. Célunk a legmagasabb nemzetközi standardok ismeretében a tökéletes kávé elkészítése. Kávéinkat különböző országokban pörkölik más-más országok specialistái, ez a legtökéletesebb végterméket garantálja.
  Például ki tudna finomabb espresso kávét pörkölni egy olasz pörkölő mesternél? Vagy ki tudna megfelelőbb filter kávé fajtákat termeltetni a német Kaffehausoknál? Éppígy tiszteljük azoknak az embereknek a szokásait, akik az Észak-Amerikában divatos hosszú kávékat kedvelik.
  Ez különböztet meg bennünket másoktól és büszkék is vagyunk erre.

 • H i r d e t é s

  pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

  H i r d e t é s

  Kávéházak hírek

  Kávékóstolás hír borítóképe
  Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek

  Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei, a kormányfő szerdai bejelentéseinek megfelelően az év végéig felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás szerdáig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, és a súlyos gondokkal küzdő szektorokban, így a turizmusban, a vendéglátásban, vagy a személyszállításban június 30-ig egyebek mellett a munkáltatók közteherfizetési kötelezettségét elengedik.

  2020.03.19.
  Kávékóstolás hír borítóképe
  Gyermekmunkával vádolják a Starbucks és a Nespresso cégeket

  Egy brit dokumentumfilm azt állítja, hogy guatemalai kisgyermekek megalázóan kevés pénzért hosszú órákon át kénytelenek olyan kávébab ültetvényen dolgozni, ami a Starbucks és a Nespresso ellátását segíti. George Clooney aggodalmát fejezte ki a történtekkel kapcsolatban.

  2020.03.02.

  H i r d e t é s