Két hét múlva nyit Budapest legnagyobb kávébárja

-
2020.01.28.

Két hét múlva nyit Budapest legnagyobb kávébárja

Versenyekkel, bemutatókkal, kiállításokkal, szakmai programokkal és természetesen felejthetetlen kávéillattal és bárhangulattal nyit február 8-án Budapest legnagyobb kávébárja a Millenárison.


Február 8-9-én szerveződik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a tizenegyedik KávéBár Bazár, melynek a Millenáris Park B csarnoka ad otthont.

A látogatók a belépőjegy megvásárlásával több, mint negyven kiállító termékeit: kávékat, borokat, söröket, párlatokat, koktélokat és egyéb italkülönlegességeket kóstolhatnak egész nap a standokon. A belépő mellé egy újrahasznosított kávéspohár is jár a korlátlan kóstolásokhoz, és tisztított víz is ingyenesen rendelkezésre áll a hidratáláshoz.

A két nap során számos program várja a vendégeket, s több szakmai bajnokság is zajlik. Nemcsak a profik részére lesznek megmérettetések, szombaton rendezik a "civil" kávésok országos versenyét, az Amatőr Magyar Barista Bajnokságot, melyet a professzionális szabályok szerint bonyolítanak le. Előadások, bemutatók, vezetett kóstolók is színesítik a KávéBár-hétvégét, s idén bővített gasztro-választékkal készülnek a szervezők.

A nagyközönség és szakma számára egyaránt izgalmas hétvégi esemény 11:00-18:00 között tart nyitva, s az indusztriális csarnok tereit betölti majd a kávéillat, live DJ fokozza a hangulatot, s két napon át lehet tanulni, tesztelni, vásárolni, társasági életet élni csúcsminőségű kávé- és báritalok kíséretében.

Az elővételben vásárolt vochereket a Millenáris Park B csarnokában található jegypénztárban karszalagra szükséges cserélni. A vocherek a rendezvény bármelyik napján este 18h óráig érvényesíthetők.

A belépődíj tartalmazza az előadásokon, szemináriumokon való részvételt, valamint az összes promóciós termékkóstolást (kávék, párlatok, borok) a rendezvény ideje alatt a kiállítótérben.

JEGYÁRAK:

Elővételes napijegy február 6-ig: 3500 Ft
Elővételes kétnapi jegy február 6-ig: 6000 Ft
Elővételes páros (2 fő részére) napijegy február 6-ig: 6500 Ft
Napijegy a helyszínen: 4200 Ft

A programokkal kapcsolatban az esemény Facebook oldalán, illetve az alábbi oldalon található bővebb információ.

Ilyen volt a 10. KávéBár Bazár 2019-ben:

Küri Attila

Tetszett a(z) Két hét múlva nyit Budapest legnagyobb kávébárja hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Két hét múlva nyit Budapest legnagyobb kávébárja hír? Írd meg véleményed!

Két hét múlva nyit Budapest legnagyobb kávébárja hírhez kapcsolódó helyek

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg