2010.04.02.

KISS Kávézó

Az 1973-ban megalakult KISS együttes nemrégiben úgy döntött, hogy ideje megosztani (egyik) imádatuk tárgyát a világgal is, és kávézót nyitnának.


Tervek szerint az első kávézójuk 2011-ben nyílna meg, az ausztráliai Melbourne-ben. Hosszú távon az is szerepel az elképzeléseik között, hogy egy egész láncot hozzanak létre. A tárgyalások ugyan még folynak, de egyes források szerint az együttes lassan a magáénak tudhatja a kiszemelt helyiséget, aminek a felújítására és felépítésére nem kis pénzt szánnak.
A banda gitárosa, Gene Simmons saját bevallása szerint a sör mellett a kávé a régi szerelmük, segít ébren maradni koncerteken, lemezfelvételeken, turnékon. Úgy tervezik, hogy a kávézó különböző kávéfajták bemutatótermeként is szolgál, és a helyet különböző KISS-es relikviákkal díszítenék, egyfajta zarándokhellyé kívánják fejleszteni.

A zenekar egyébként az óriás európai turnéjának keretein belül május 28-án érkezik Budapestre, hogy egy felejthetetlen koncerten mutassák be az új nagylemezüket.

H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

H i r d e t é s

Kávéházak hírek

KISS Kávézó hír borítóképe
Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek

Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei, a kormányfő szerdai bejelentéseinek megfelelően az év végéig felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás szerdáig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, és a súlyos gondokkal küzdő szektorokban, így a turizmusban, a vendéglátásban, vagy a személyszállításban június 30-ig egyebek mellett a munkáltatók közteherfizetési kötelezettségét elengedik.

2020.03.19.
KISS Kávézó hír borítóképe
Gyermekmunkával vádolják a Starbucks és a Nespresso cégeket

Egy brit dokumentumfilm azt állítja, hogy guatemalai kisgyermekek megalázóan kevés pénzért hosszú órákon át kénytelenek olyan kávébab ültetvényen dolgozni, ami a Starbucks és a Nespresso ellátását segíti. George Clooney aggodalmát fejezte ki a történtekkel kapcsolatban.

2020.03.02.

H i r d e t é s