KISS Kávézó

-
2010.04.02.

KISS Kávézó

Az 1973-ban megalakult KISS együttes nemrégiben úgy döntött, hogy ideje megosztani (egyik) imádatuk tárgyát a világgal is, és kávézót nyitnának.


Tervek szerint az első kávézójuk 2011-ben nyílna meg, az ausztráliai Melbourne-ben. Hosszú távon az is szerepel az elképzeléseik között, hogy egy egész láncot hozzanak létre. A tárgyalások ugyan még folynak, de egyes források szerint az együttes lassan a magáénak tudhatja a kiszemelt helyiséget, aminek a felújítására és felépítésére nem kis pénzt szánnak.
A banda gitárosa, Gene Simmons saját bevallása szerint a sör mellett a kávé a régi szerelmük, segít ébren maradni koncerteken, lemezfelvételeken, turnékon. Úgy tervezik, hogy a kávézó különböző kávéfajták bemutatótermeként is szolgál, és a helyet különböző KISS-es relikviákkal díszítenék, egyfajta zarándokhellyé kívánják fejleszteni.

A zenekar egyébként az óriás európai turnéjának keretein belül május 28-án érkezik Budapestre, hogy egy felejthetetlen koncerten mutassák be az új nagylemezüket.

Tetszett a(z) KISS Kávézó hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) KISS Kávézó hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg