2010.01.04.

Kreatív Italfórum

Kávékészítés? Sörcsapolás? Koktélkeverés? Felszolgálás? Itallap összeállítása? Hatósági szabályok? Új trendek? Az értékesítés művészete? Fogyasztók, vendéglátók és kereskedők – hol a közös érdek?


Italkészítés felsőfokon


–egész napos kiállítás, előadások, vitafórumok, bemutatók-

 • Időpont: 2010. január 25. 10.00 órától
 • Helyszín: a Gólyavár
  (ELTE –rendezvényközpont – Astoria/Múzeum krt., a campus területén belül, bejárat a Múzeum krt. 6. szám felől)
 • Házigazda: Kocsis Lilla (bartender-szakoktató, LAB Academy) és
  Morafcsik Péter (alelnök, Magyar Bármixer Unió)

  A nap során előadásokat és gyakorlati bemutatókat láthatunk. A szervezők az eseményen tanulási, bemutatkozási és promóciós lehetőséget, valamint szakmai párbeszédet biztosítanak a résztvevők számára. A belépőjeggyel és karszalaggal a kiállítás és az előadások a nap során folyamatosan látogathatók.
  Céljunk, hogy a hazai kávés és "italos" szakma színe-javát összehozzák egy közös fórumra, ahol a résztvevők szakmailag és üzletileg is hasznos információkkal, kapcsolatokkal gazdagodhatnak.

  További info: Centralpress Kft.,
  Telefon

 • 06-1-266-8190
 • 06-20-914-9417
 • 06-20-912-341

  Kreatív Italfórum

 • Regisztráció >>

 • H i r d e t é s

  pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

  H i r d e t é s

  Kávéházak hírek

  Kreatív Italfórum hír borítóképe
  Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek

  Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei, a kormányfő szerdai bejelentéseinek megfelelően az év végéig felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás szerdáig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, és a súlyos gondokkal küzdő szektorokban, így a turizmusban, a vendéglátásban, vagy a személyszállításban június 30-ig egyebek mellett a munkáltatók közteherfizetési kötelezettségét elengedik.

  2020.03.19.
  Kreatív Italfórum hír borítóképe
  Gyermekmunkával vádolják a Starbucks és a Nespresso cégeket

  Egy brit dokumentumfilm azt állítja, hogy guatemalai kisgyermekek megalázóan kevés pénzért hosszú órákon át kénytelenek olyan kávébab ültetvényen dolgozni, ami a Starbucks és a Nespresso ellátását segíti. George Clooney aggodalmát fejezte ki a történtekkel kapcsolatban.

  2020.03.02.

  H i r d e t é s