Lassan már fizetnek azért, hogy magyar filmeket nézzünk

-
2007.03.28.

Lassan már fizetnek azért, hogy magyar filmeket nézzünk

Gyülekezési törvény: a "buszok jogait" helyeznék előtérbe Hitler nem lesz német London cáfolja, hogy kommandót indított Iránba - az olajpiac ideges


Index
Ezer forint helyett akár 178 forintos átlagáron is árulták a mozijegyeket a magyar filmekre a pénztáraknál 2006-ban, legalábbis a Nemzeti Filmiroda márciusban megjelentetett éves felmérése szerint.


A Magyar Mozgókép Közalapítvány normatív forgalmazási támogatást is oszt, hogy segítsék a magyar filmeket, és mivel a pályázatban a bevétel helyett a nézőszám volt meghatározva, a forgalmazók az utóbbit növelték. Nem a filmgyártás dübörög, nem nőtt a bevétel sem, csak azt érték el a százötven millió forint feletti állami támogatásból, hogy valaki nézze a művészfilmeket is. Akármilyen áron.

Tovább>>

További híreink:
Gyülekezési törvény: a "buszok jogait" helyeznék előtérbe
Hitler nem lesz német
London cáfolja, hogy kommandót indított Iránba - az olajpiac ideges

Tetszett a(z) Lassan már fizetnek azért, hogy magyar filmeket nézzünk hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Lassan már fizetnek azért, hogy magyar filmeket nézzünk hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg