2019.09.02.

Lezajlott a Hungarian AeroPress Championship 2019

Idén hetedik alkalommal rendezték meg a kávés világ egyik meghatározó eseményét, a Magyar Aeropress Bajnokságot. Idén Katona Norbert jutott ki a londoni döntőbe.


Az augusztus utolsó péntekjén megrendezett kávés eseményre 27 versenyző készült lázasan, hogy bebizonyítsa, ő készíti az ország legjobb AeroPressét. Az évek alatt jobbnál jobb receptekkel és egyre barátibb közegben zajlik a verseny, idén az Ötkertben. A selejtező kávéja egy brazil yellow bourbon variáns volt a Warda Coffee Roasterstől.

A pénteki verseny győztese, Katona Norbert, aki a londoni VB-n fogja hazánkat képviselni. Azonban nem csak AeroPressben remekel győztesünk. Norbi a beany alapító tagja. Hernyák Gáborral céluk a kávékultúra népszerűsítése, melyet a beany elnevezésű vlogon keresztül kívánnak megvalósítani.

Szatmári Nóri

H i r d e t é s

x-presso

H i r d e t é s

Kávéházak hírek

Lezajlott a Hungarian AeroPress Championship 2019 hír borítóképe
Saját kávézót nyitott a Louis Vuitton Oszakában

A Trussardi, a Prada és a Tiffany & Co. után a logómintás luxustáskáiról ismert francia világmárka, a Louis Vuitton is belépett a vendéglátóiparba, és február 15-én Le Café V néven kávézót nyitott Japánban, az új oszakai, 4 szintes áruháza tetőterében.

2020.02.27.

H i r d e t é s