Macaron nap 2018

-
2018.03.20. - 2018.03.20.

Macaron nap 2018

A Macaron Napot (Macaron Day, Jour du Macaron) Párizsban és New Yorkban, több, mint 10 éve ünneplik, 2012 óta pedig Magyarországon is csatlakoztunk a különleges, színes francia édesség ünnepéhez.


Találkozhatsz egyszerre az ország legmagasabb színvonalú cukrászdáival, valamint kis műhelyeivel, esetleg olyan vidéki, kiváló cukrászdákkal, akiket még nem ismersz. Ezek a fantasztikus szakemberek elhozzák nektek legújabb macaron kínálatukat, bemutatják specialitásaikat, te pedig beszerezheted őket.

Ez a pár óra csak a boldogságról és a macaronról fog szólni!

A rendezvényen színes programokat kínálunk, többek között megrendezzük a már hagyománynak számító Macaron Versenyt, a szakmai zsűri pedig idén is kiválasztja az év macaronját két kategóriában:

  • az egyik kategória a szabadon választott íz lesz, amely mindig az adott cukrászda saját maga által legjobbnak tartott macaronját jelenti, 
  • a másik pedig egy karakteres FŰSZER íz, ez lehet rozmaring, levendula, fahéj, kardamom, tonkabab…  

A zsűri az ország legjobb gasztronómiai szakemberekből, népszerű szakírókból, bloggerekből, cukrászokból áll majd.Idén minden kiállító jöhet plusz egy termékkel, amelyet fontosnak és érdemesnek lát felfűzni a macaron életérzéshez.

 

Belépőjegyek elővételben már kaphatók: http://goo.gl/9aDscx

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Macaron nap 2018 hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Macaron nap 2018 hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg