2009.03.19.

Nem fénylik a glória

A tavalyi év második felétől, robbanásszerűen végigsöprő gazdasági válság, természetesen hatott a franchise-vállalkozások működésére is. Számos hálózat nem, vagy csak nagy erőfeszítések mellett teljesítette az idei tervet. Több hálózat felfüggesztette bővítési szándékát és sajnos akad olyan is akítől búcsúznunk kell..


A Gloria Jean’s 2006- ban lépett a magyar piacra és intenzív terjeszkedési terveiben 30-35 üzlet nyitása szerepelt..

 • A Gloria Jeans szomorú KÖZLEMÉNYE>>

 • H i r d e t é s

  pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

  H i r d e t é s

  Kávéházak hírek

  Nem fénylik a glória hír borítóképe
  Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek

  Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei, a kormányfő szerdai bejelentéseinek megfelelően az év végéig felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás szerdáig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, és a súlyos gondokkal küzdő szektorokban, így a turizmusban, a vendéglátásban, vagy a személyszállításban június 30-ig egyebek mellett a munkáltatók közteherfizetési kötelezettségét elengedik.

  2020.03.19.
  Nem fénylik a glória hír borítóképe
  Gyermekmunkával vádolják a Starbucks és a Nespresso cégeket

  Egy brit dokumentumfilm azt állítja, hogy guatemalai kisgyermekek megalázóan kevés pénzért hosszú órákon át kénytelenek olyan kávébab ültetvényen dolgozni, ami a Starbucks és a Nespresso ellátását segíti. George Clooney aggodalmát fejezte ki a történtekkel kapcsolatban.

  2020.03.02.

  H i r d e t é s