Seriffek vigyázhatnák a rendet Magyarországon

-
2007.06.05.

Seriffek vigyázhatnák a rendet Magyarországon

Az év végére tényleg vége a győri kekszgyártásnak Igazi sztár szelektív hulladékban jár! A zeneletöltés veszélyesebb, mint a pornóoldalak


FN
Takács Albert új rendészeti miniszter állampolgárbarát rendőrséget szeretne. Nyitottabb, az emberek problémáit közelebbről ismerő testületet javasolnak a szakértők is. A közösségi rendőrség felállításával nemcsak a körzeti megbízottak térnének vissza, de talán a megtépázott tekintély is.


A politika és a szakértők egyaránt a rendőrség morális válságáról beszélnek. A Fidesz például hétfőn kifejtette: nem támogatják az új országos rendőrfőkapitány kinevezését, mert botránya miatt (lapértesülések szerint még a VPOP kötelékében több alkalommal jutalmat adott barátnőjének) nem alkalmas, hogy kihúzza a rendőrséget ebből a válságból.

Tovább>>

További híreink:Az év végére tényleg vége a győri kekszgyártásnak
Igazi sztár szelektív hulladékban jár!
A zeneletöltés veszélyesebb, mint a pornóoldalak

Tetszett a(z) Seriffek vigyázhatnák a rendet Magyarországon hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Seriffek vigyázhatnák a rendet Magyarországon hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg