Szilveszter: luxus és fapados bulik

-
2006.12.22.

Szilveszter: luxus és fapados bulik

"Titkos" jogszabályok: törvényt sértenek a minisztériumok? Szombaton utcára mennek a művészek - a Kálvin téren az erőszak ellen Megtiltanák a bikák leölését a spanyol arénákban


FN
Jóllehet az Almássy téri Szabadidőközpont pénztáránál arra figyelmeztetnek, hogy igyekezzünk a jegyelővétellel, ha be akarunk jutni, a legtöbb szilveszteri bulira még bőven van hely, és ez az éttermekre is elmondható. A Kultiplex programigazgatója szerint a magyarokra nem jellemző a jegyelővétel, és még az ünneplés helyének kiválasztását is az utolsó pillanatra hagyják.


Az utóbbi években csökkent az érdeklődés a régen hagyományosnak számító, nagy szilveszteri éttermi lakoma iránt, és a fiatalok sem törik magukat hetekkel előre, hogy bejussanak egy-egy nagyobb szabású évbúcsúztató-évköszöntő buliba.

Tovább>>

További híreink:
"Titkos" jogszabályok: törvényt sértenek a minisztériumok?
Szombaton utcára mennek a művészek - a Kálvin téren az erőszak ellen
Megtiltanák a bikák leölését a spanyol arénákban

Tetszett a(z) Szilveszter: luxus és fapados bulik hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Szilveszter: luxus és fapados bulik hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg