Új kávézókat nyit a Starbucks Magyarországon

-
2019.12.13.

Új kávézókat nyit a Starbucks Magyarországon

Sajtóértesülések szerint a Starbucks Magyarország két fővárosi és egy vidéki helyszínen nyit új üzletet még idén decemberben, ahová új munkatársakat is keresnek.


A Starbucks december 19-én Budapesten a Kolosy téren reggel 8 órakor, december 20-án a Dunakeszi Auchanban 14 órakor, míg szintén a fővárosban, a Mechwart téren december 30-án reggel 10-kor nyit új üzletet – tudta meg a Napi.hu.

Felkerestük az egyik helyszínt, ahol javában folynak még a munkálatok és a falra kiragasztott hirdetés, valamint a Starbucks Magyarország karrier oldala alapján toborozzák az üzletvezetői és kiszolgáló személyzetet is.

Az év végi átadásokat követően a kávézólánc immár 25 budapesti és agglomerációs, illetve  4 vidéki (Debrecen 2 db, Székesfehérvár és Szeged) helyszínen lesz jelen hazánkban. (A kávézók listája itt található: https://starbucksbanahelyed.hu/kavezoink)

Küri Attila

Tetszett a(z) Új kávézókat nyit a Starbucks Magyarországon hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Új kávézókat nyit a Starbucks Magyarországon hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg