A Dunapart új "gyöngyszeme " ELITE CAFÉ 2008.09.02. | Café Budapest
Bécs város hangulatát idézi a visszafogott eleganciájával és stílusával közvetlenül a Duna parton lévő ELITE CAFÉ, amely a Jászai Mari tér dunaparti oldalán nyitotta meg kapuit. A teraszon ülve a Margitsziget és a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk.

A teraszon ülve a Margitsziget és a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk. Olyan érzése támad a betérő vendégnek, mintha nyaralna, hiszen egy finom korsó búzasör mellett a napsütötte teraszról rálát a Dunán ringatózó hajókra. ( Sör kínálat: Paulaner világos csapolt, búza, rozs stb. )

Belépéskor egy békebeli kávézóba csöppenünk. Olyan helyre, ahol a régi kávéházak nyugodt, lassú élete folytatódik modern kávéházi hangulatban, kényelmes bőrszékekkel és bőrfotelekkel megfűszerezve.

A választék kitűnő, mind a kávé, mind a teafogyasztók számára, de aki egy krémes forró csokira vágyik, nos annak is teljesül a kívánsága. Az Észak-Olaszországból származó habos cappuccino, mandulás, fahéjas, csokis kávékülönlegességek továbbá bio, Costra Rica és Ethióp kávék közül választhat az ide betérő. Természetesen a teakülönlegességek palettája is igen széles legyen az gyümölcsös, zöld, fekete, vagy akár herbária tea, itt minden van amire vágyik a megpihenni vágyó vendég.( Itallap: Espresszó: 290 huf, Mandulás kávékülönlegesség: 490 huf )


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein