A kávés webshop 2009.11.03. | Barista Iroda
A 2006 óta működő Barista Szaküzlet megnyitotta kávés webáruházát. Profi eszközök, valódi kávéminőség, igazi kávéélmény: 6 különböző kávékészítési mód, 40 kávés világmárka, 136 kávékeverék, 350 termék...

Választékunkat úgy alakítottuk ki - és fejlesztjük folyamatosan - hogy azok a kávés nyilvánosság, a baristák és a vendéglátó üzletek kávékészítéssel kapcsolatos, egyre növekvő igényeit kielégítsék.
Célunk, hogy hozzáférhetővé tegyük a ma is élő kávékultúrák hiteles kávékészítési módszereit, illetve minél több izgalmas kávés technológiát, alapanyagot és kiegészítőt kínáljunk. A választék kialakítása és megjelenítése segíti a tájékozódást a kávés világban:

Szemes kávéVilághírű olasz kávémárkák espresso-keverékei, 100% arabica és arabika-robuszta keverékek, különleges területszelektált kávék.

Őrölt kávéKotyogó, karlsbadi kanna és ibrik. Tradicionális kávékultúrák, autentikus kávékészítési módok, különleges kávéélmények.

Espresso podKávépárnák 44 mm átmérővel - Az E.S.E. (Easy Serving Espresso) nyílt szabványú innovatív rendszerének célja, hogy a végletekig leegyszerűsítse az espresso készítés folyamatát.

SenseoKávépárnák 62 mm átmérővel - A rendszer működésében egyesíti az eszpresszó technológiára jellemző nyomást a csepegtetős kávékészítési móddal.

Barista eszközökA profi kávékészítés eszközei - nem csak profiknak - kávétárolás, kávékészítés és díszítés kellékei.

KiegészítőkKávé mellé, kávéhoz - szirup, topping, méz, forró csoki.

Csészék, poharakSztenderd és márkázott, extra minőségű porceláncsészék és üvegpoharak.

Ajándék, akcióKülönleges kávés csomagok az ünnepekre, akciós termékek és ajándékutalványok.


Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
Blog írások
Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
Café Budapest
Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein