Az év utolsó tanfolyama 2009.11.02. | Barista iskola
Ne vesztegesd az idődet – regisztráld magad az év utolsó, novemberi barista tanfolyamára! Gyakorlat orientált tanulás, nemzetközi sztenderdek, felkészítés a szakszerű munkavégzésre a kávés munkaterületen. Megújult tematikával és az őszi-téli szezonhoz illő különlegességekkel várjuk mindazon jelentkezőket, akik szeretnének széles körű barista szakmai ismereteket szerezni.

A Barista Hungary az egyetlen kávés szakoktató és tanácsadó cég hazánkban.
A profi kávékészítés iránt érdeklődők számára minden hónapban rendszeresen megtartjuk a Barista tanfolyamot.
Iskolánk Regisztrált felnőttképzési intézményként működik Magyarországon (Ny.szám: 01-0610-06), oktatóink és vizsgáztatóink diplomás szakoktatók.
A tanfolyamot intenzív formában szervezzük, a csoportlétszám 6-8 fő. Az oktatás 5 napos , az adott tanfolyami héten hétfőtől péntekig, minden nap 9.30 és 17.30 között zajlik, 45 tanítási órát tartalmaz. A helyszín cégünk erre a célra kialakított kávés oktatóterme. A részvételhez nem szükséges vendéglátóipari előképzettség.

A következő tanfolyam időpontja: November 9-13.

A tanfolyamra jelentkezők számára cégünk különböző kedvezményeket tud biztosítani a tanfolyam listaárából (pl.: diákoknak, vidéken élők számára stb.)

További információk, előjegyzés:

 • www.barista.hu
 • info@barista.hu
 • 20/454 31 39


 • Az újhullámos kávé és a tökéletes croissant édes házassága június 28-tól a Nagymező utcában
  Blog írások
  Már több, mint egy hónapja nyitott a Bloom Coffee, mely nem feltétlen a könnyű
  megtalálhatóságáról, méginkább a finom süteményeiről, ízléses interiőrjéről és kávéitalairól
  ragadhatja meg a kávészeretők figyelmét.
  Café Budapest
  Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
  Koffein