Az év utolsó tanfolyama

-
Barista iskola, 2009.11.02.

Az év utolsó tanfolyama

Ne vesztegesd az idődet – regisztráld magad az év utolsó, novemberi barista tanfolyamára! Gyakorlat orientált tanulás, nemzetközi sztenderdek, felkészítés a szakszerű munkavégzésre a kávés munkaterületen. Megújult tematikával és az őszi-téli szezonhoz illő különlegességekkel várjuk mindazon jelentkezőket, akik szeretnének széles körű barista szakmai ismereteket szerezni.


A Barista Hungary az egyetlen kávés szakoktató és tanácsadó cég hazánkban.
A profi kávékészítés iránt érdeklődők számára minden hónapban rendszeresen megtartjuk a Barista tanfolyamot.
Iskolánk Regisztrált felnőttképzési intézményként működik Magyarországon (Ny.szám: 01-0610-06), oktatóink és vizsgáztatóink diplomás szakoktatók.
A tanfolyamot intenzív formában szervezzük, a csoportlétszám 6-8 fő. Az oktatás 5 napos , az adott tanfolyami héten hétfőtől péntekig, minden nap 9.30 és 17.30 között zajlik, 45 tanítási órát tartalmaz. A helyszín cégünk erre a célra kialakított kávés oktatóterme. A részvételhez nem szükséges vendéglátóipari előképzettség.

A következő tanfolyam időpontja: November 9-13.

A tanfolyamra jelentkezők számára cégünk különböző kedvezményeket tud biztosítani a tanfolyam listaárából (pl.: diákoknak, vidéken élők számára stb.)

További információk, előjegyzés:

  • www.barista.hu
  • info@barista.hu
  • 20/454 31 39

  • Tetszett a(z) Az év utolsó tanfolyama magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
    Tetszett a(z) Az év utolsó tanfolyama magazin cikk? Írd meg véleményed!

    További Kávéházak magazin cikkek

    Növényi tej - ingyen!?

    Budapest egyik belvárosi kávézója úgy döntött, hogy ingyen adja a növényi tejet. Ebben a cikkben ennek jártunk utána.

    Koffein, 2024.11.03.

    Vietnámi Egg Coffee

    Vietnámban a kávét desszertként is fogyasztják. A tojásos kávét nevezhetnénk akár folyékony tiramisunak vagy kávés sodónak is. Bár elsőre furcsának hangzik a tojás és kávé kombinációja, a párosításnak praktikus oka is van: a tojás megköti a keserű ízeket, így egy kevésbé savas, lágy ízvilágot kapunk.

    Café World, 2024.08.24.

    Hogyan játszik össze a kávé és a foci világa?

    A kávé és a futball elsőre furcsa párosnak tűnhet, de amikor belegondolunk abba, hogy a focisták is ugyanolyan emberek, mint mi, és hogy az ő napjuk is egy jól megszokott csésze kávéval indul, akkor egyből láthatjuk azt, hogy a színfalak mögött valószínűleg sokkal nagyobb szerepet tölt be kedvenc energizáló italunk, mint gondolnánk.

    Café World, 2024.05.31.

    Muzsikáló Magyarország program: a kávéházi cigányzene megőrzése

    A Muzsikáló Magyarország program célja a hagyományos kávéházi cigányzene hagyományainak megőrzése és népszerűsítése. 500 cigányzenész vendéglátóhelyi foglalkoztatását négy hónapon keresztül támogatják, így növelve a programban részt vevő vendéglátóhelyek vonzerejét is.

    Régi pesti kávéházak, 2024.05.08.

    Nem kell, hogy a kávéfőzés miatt főjön a fej!

    Az, hogy ki milyen kávét szeret, ízlés kérdése. Ez vitathatatlan. Az azonban megmásíthatatlan tény, hogy a kávéfőző milyensége rengeteget nyom a latba. Még az igazán minőségi kávéból készített feketét is megkeserítheti, akár szó szerint is, ha a kávéfőző nem megfelelő. Mára már ezen túl a gyorsaság is egy érthető elvárássá vált. De vajon melyik típusú kávégép felel meg minden kritériumnak? Mutatjuk!

    Téma, 2023.12.13.

    Michelin-csillaggal felérő elismerést kapott a Pacificaffé

    Ahogy egy erős reggeli eszpresszó, úgy fújt ébresztőt augusztus 3-án a nemzetközi kávékereskedők világában a Körmendy Sándor vezette a Pacificaffé. A kávépörkölő üzem a „Kenya Gicherori” és a „Ház kávéja” elnevezésű tételeivel nyerte el az 500 fős zsűri tetszését a világ egyik legrangosabb élelmiszeripari versenyében.

    Kávé minősítések, 2023.09.05.

    "narrow"
    Gear.svg