Barista iskola 2009.11.02.

Az év utolsó tanfolyama

Ne vesztegesd az idődet – regisztráld magad az év utolsó, novemberi barista tanfolyamára! Gyakorlat orientált tanulás, nemzetközi sztenderdek, felkészítés a szakszerű munkavégzésre a kávés munkaterületen. Megújult tematikával és az őszi-téli szezonhoz illő különlegességekkel várjuk mindazon jelentkezőket, akik szeretnének széles körű barista szakmai ismereteket szerezni.


A Barista Hungary az egyetlen kávés szakoktató és tanácsadó cég hazánkban.
A profi kávékészítés iránt érdeklődők számára minden hónapban rendszeresen megtartjuk a Barista tanfolyamot.
Iskolánk Regisztrált felnőttképzési intézményként működik Magyarországon (Ny.szám: 01-0610-06), oktatóink és vizsgáztatóink diplomás szakoktatók.
A tanfolyamot intenzív formában szervezzük, a csoportlétszám 6-8 fő. Az oktatás 5 napos , az adott tanfolyami héten hétfőtől péntekig, minden nap 9.30 és 17.30 között zajlik, 45 tanítási órát tartalmaz. A helyszín cégünk erre a célra kialakított kávés oktatóterme. A részvételhez nem szükséges vendéglátóipari előképzettség.

A következő tanfolyam időpontja: November 9-13.

A tanfolyamra jelentkezők számára cégünk különböző kedvezményeket tud biztosítani a tanfolyam listaárából (pl.: diákoknak, vidéken élők számára stb.)

További információk, előjegyzés:

 • www.barista.hu
 • info@barista.hu
 • 20/454 31 39

 • H i r d e t é s

  x-presso

  H i r d e t é s

  Kávéházak magazin

  A kávé, és ami mellette van cikk borítóképe
  A kávé, és ami mellette van

  Kávéscsésze alátéttel, kiskanál, tálca, szalvéta. Petit four, ha szeretnél a kávéélménybe egy kis pluszt belecsempészni. De mi kerül(het) még a kávé mellé?

  Barista iskola 2020.01.22.
  Az olasz világörökség részévé válhat az espresso cikk borítóképe
  Az olasz világörökség részévé válhat az espresso

  Két évvel ezelőtt az UNESCO a világ kulturális örökségének részeként elismerte Nápoly ikonikus ételeit, és az olaszok ugyanezt akarják elérni az egyik legjobban őrzött hagyományukkal: az espresso kávéval is.

  Café World 2020.01.20.
  A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak cikk borítóképe
  A Starbucks TOP3 tippje vizsgázóknak

  A vizsgaidőszak végéhez közeledve az elmúlt 3 napban három igazán jó tanácsot gyűjtött össze a Starbucks Magyarország az Instagram profilján, melyek megtartásával bárki kihozhatja magadból a maximumot.

  Kávézóláncok 2020.01.18.

  H i r d e t é s