Barista iskola 2009.11.02.

Az év utolsó tanfolyama

Ne vesztegesd az idődet – regisztráld magad az év utolsó, novemberi barista tanfolyamára! Gyakorlat orientált tanulás, nemzetközi sztenderdek, felkészítés a szakszerű munkavégzésre a kávés munkaterületen. Megújult tematikával és az őszi-téli szezonhoz illő különlegességekkel várjuk mindazon jelentkezőket, akik szeretnének széles körű barista szakmai ismereteket szerezni.


A Barista Hungary az egyetlen kávés szakoktató és tanácsadó cég hazánkban.
A profi kávékészítés iránt érdeklődők számára minden hónapban rendszeresen megtartjuk a Barista tanfolyamot.
Iskolánk Regisztrált felnőttképzési intézményként működik Magyarországon (Ny.szám: 01-0610-06), oktatóink és vizsgáztatóink diplomás szakoktatók.
A tanfolyamot intenzív formában szervezzük, a csoportlétszám 6-8 fő. Az oktatás 5 napos , az adott tanfolyami héten hétfőtől péntekig, minden nap 9.30 és 17.30 között zajlik, 45 tanítási órát tartalmaz. A helyszín cégünk erre a célra kialakított kávés oktatóterme. A részvételhez nem szükséges vendéglátóipari előképzettség.

A következő tanfolyam időpontja: November 9-13.

A tanfolyamra jelentkezők számára cégünk különböző kedvezményeket tud biztosítani a tanfolyam listaárából (pl.: diákoknak, vidéken élők számára stb.)

További információk, előjegyzés:

 • www.barista.hu
 • info@barista.hu
 • 20/454 31 39

 • H i r d e t é s

  Hogyan lehetne életszerűbbé tenni a barista versenyt?

  Ugyan az idei versenyek már lezajlottak, de érdemes áttekintenünk, milyen újításokkal lehetne színvonalasabbá, a nézők számára érdekesebbé tenni a barista bajnokságot.
  A World Barista Championship (WBC) formátuma – lényegében – a kezdetektől nem változott. Eltolódtak a súlypontok (a technikai tényezőkről az érzékszervire), a szabályalkotók becsuktak kiskapukat (a versenyzők kinyitottak újakat), kifinomult a körítés (kamera, speaker, élő közvetítés). De lényegében minden maradt a régiben.

  Barista iskola 2011.08.26.
  Pro Barista

  Minden szakmának jót tesz, ha időről időre újragondolja, meghatározza saját magát. Ez igaz lehet a kávékészítőkre, baristákra is. A 2003 körül megfogalmazott gondolataink – "…az utóbbi időben egyre többen kezdik emlegetni a "barista" szót a kávéhoz értő báros megnevezéseként… baristának világszerte az espresso technológiát jól ismerő, espresso alapú italokat készítő bárost nevezik…napi munkája a mixerhez, alapanyaggal kapcsolatos tudása a sommelierhez hasonlítható…" – máig megállják helyüket. Felmerültek azonban új kérdések, amik új válaszokat, pontosabb meghatározásokat követelnek.

  Barista iskola 2010.12.17.
  Megújúl A Barista

  Júniustól vadonatúj oktatótermünkben várjuk szeretettel mindazokat, akik a profi kávékészítés iránt érdeklődnek. A Barista Szaküzlet mellett kialakított új oktatóközpont tökéletes helyszín a barista ismeretek elsajátítására.

  Barista iskola 2010.06.15.

  Kávéházak magazin

  Szálas tea vs. filteres cikk borítóképe
  Szálas tea vs. filteres

  A teakóstoló workshopjaimon sokan kérdezitek tőlem, hogy mi a véleményem a filteres teákról. Ha benned is felmerült már valaha ez a kérdés, hogy szálas teát vagy filterest válassz, akkor olvass tovább. Ugyanis erre a kérdésre nem tudok rövid választ adni…

  Tea 2019.11.19.
  Mi legyen a többi zaccal? III. cikk borítóképe
  Mi legyen a többi zaccal? III.

  Ha a kerted már gyönyörű, és a konyhád is tiszta és illatos, de megrögzött kávéfogyasztóként még mindig marad zaccod a szemetesnek is, adunk még néhány tippet a felhasználásra, ezúttal a fürdőszobában. (x)

  Zacc 2019.10.22.

  H i r d e t é s