Barista iskola 2009.05.27.

Barista tanfolyam

A Barista Hungary a tanulók kéréseire reagálva új fizetési konstrukciót és kedvezményeket alakított ki a Barista tanfolyam iránt érdeklődők számára. Célunk, hogy minél több nyitott és ambiciózus szakember jusson hiteles kávés tudáshoz és válhasson ez által igazi baristává!Intenzív tanfolyam

A Barista Hungary továbbra is intenzív formában szervezi tanfolyamait. Az eddigi évek tapasztalata, hogy sokkal hatékonyabb információfeldolgozás és gyorsabb tanulás érhető el az ilyen tömbösített oktatatáson, mint ha heti-kétheti, néhány órás alkalmakra apróznánk szét a tananyagot. A kis létszámú csoportok (max. 3-4 fő/ munkaterület) és az intenzív együttlét garantálja az eredményt.
Vidéki tanulóink számára budai oktatótermünk közvetlen közelében igen kedvező árú szálláslehetőséget ajánlunk, így nem kell naponta ingázniuk Budapestre.

További információk>>

Ütemezett fizetés

Az intenzív tanfolyami forma miatt a részletfizetés nem megoldható, ezért fizetési ütemezést biztosítunk az azt igénylők számára:
I. ütem: Előjegyzés
Az előjegyzés során a jelentkező a tanfolyami díj 25%-át fizeti be. Az előjegyzés a befizetés dátumától számított 180 naptári napon belül bármely tanfolyami időpontra beváltható.
II. ütem: Regisztráció
A tetszőlegesen kiválasztott időpont előtt min. 30 nappal a tanuló befizeti a regisztrációs díjat (a tanfolyam listaárának 25%-a) és fixálja helyét az adott tanfolyami csoportba. A regisztrált időpont egyszeri alkalommal, min. 15 nappal a tanfolyam megkezdése előtt díjmentesen módosítható.
III. ütem: Beiratkozás
A tanfolyam első napján, az oktatás helyszínén a résztvevő befizeti a tandíj fennmaradó részét.

Kedvezmények

Tanulóink számára az alábbi kedvezményeket biztosítjuk a listaárból:

 • 10 % kedvezmény előzetes befizetés esetén
  A teljes tanfolyami díjat egy összegben, előzetesen (az oktatás megkezdése előtt min. 30 nappal) befizető tanulók számára.
 • 5 % kedvezmény diákok számára
  Középiskola és felsőoktatás, nappali és levelező tagozat hallgatói számára egyaránt hozzáférhető, de a jogviszonyt diákigazolvánnyal kell igazolni.
 • 5% kedvezmény vidéki lakosok számára
  Ezzel a vidékről érkezők útiköltségeit szeretnénk csökkenteni. Igazolás lakcímkártyával.
 • 5% kedvezmény kávés vendéglátásban dolgozók számára
  A láncokban és független kávézókban, itthon és külföldön dolgozók számára egyaránt érvényes.

  A kedvezmények összevonhatók.

  KAPCSOLAT>>

 • H i r d e t é s

  Hogyan lehetne életszerűbbé tenni a barista versenyt?

  Ugyan az idei versenyek már lezajlottak, de érdemes áttekintenünk, milyen újításokkal lehetne színvonalasabbá, a nézők számára érdekesebbé tenni a barista bajnokságot.
  A World Barista Championship (WBC) formátuma – lényegében – a kezdetektől nem változott. Eltolódtak a súlypontok (a technikai tényezőkről az érzékszervire), a szabályalkotók becsuktak kiskapukat (a versenyzők kinyitottak újakat), kifinomult a körítés (kamera, speaker, élő közvetítés). De lényegében minden maradt a régiben.

  Barista iskola 2011.08.26.
  Pro Barista

  Minden szakmának jót tesz, ha időről időre újragondolja, meghatározza saját magát. Ez igaz lehet a kávékészítőkre, baristákra is. A 2003 körül megfogalmazott gondolataink – "…az utóbbi időben egyre többen kezdik emlegetni a "barista" szót a kávéhoz értő báros megnevezéseként… baristának világszerte az espresso technológiát jól ismerő, espresso alapú italokat készítő bárost nevezik…napi munkája a mixerhez, alapanyaggal kapcsolatos tudása a sommelierhez hasonlítható…" – máig megállják helyüket. Felmerültek azonban új kérdések, amik új válaszokat, pontosabb meghatározásokat követelnek.

  Barista iskola 2010.12.17.
  Megújúl A Barista

  Júniustól vadonatúj oktatótermünkben várjuk szeretettel mindazokat, akik a profi kávékészítés iránt érdeklődnek. A Barista Szaküzlet mellett kialakított új oktatóközpont tökéletes helyszín a barista ismeretek elsajátítására.

  Barista iskola 2010.06.15.

  Kávéházak magazin

  Mi legyen a többi zaccal? III. cikk borítóképe
  Mi legyen a többi zaccal? III.

  Ha a kerted már gyönyörű, és a konyhád is tiszta és illatos, de megrögzött kávéfogyasztóként még mindig marad zaccod a szemetesnek is, adunk még néhány tippet a felhasználásra, ezúttal a fürdőszobában. (x)

  Zacc 2019.10.22.
  Mi legyen a zaccal? II. cikk borítóképe
  Mi legyen a zaccal? II.

  Korábban megnéztük, mihez kezdhetünk kedvenc kávénk maradékával, ha a hétvégéinket koffeinnel feltöltődve a konyhakertben képzeljük el. Most nézzük,mi mindenre jó a lakásban! (x)

  Zacc 2019.10.16.
  Mi legyen a zaccal? cikk borítóképe
  Mi legyen a zaccal?

  A kávé a legtöbbeknek egy nélkülözhetetlen ital reggelente az ágyból kikelve, a munkahelyre beérve vagy épp ebéd után, egyfajta üzemanyag, ami feltölt energiával. Már ez sem csekélység, de a kávé szerepe itt nem ér véget. Miután hozzájutottunk az életmentő finomsághoz, vegyük szemügyre az ottmaradó zaccot, ugyanis még az is valódi kincs! Elsőként nézzük, mit kezdhetünk vele a kertben: (x)

  Zacc 2019.09.09.

  H i r d e t é s