Barista iskola 2009.05.27.

Barista tanfolyam

A Barista Hungary a tanulók kéréseire reagálva új fizetési konstrukciót és kedvezményeket alakított ki a Barista tanfolyam iránt érdeklődők számára. Célunk, hogy minél több nyitott és ambiciózus szakember jusson hiteles kávés tudáshoz és válhasson ez által igazi baristává!Intenzív tanfolyam

A Barista Hungary továbbra is intenzív formában szervezi tanfolyamait. Az eddigi évek tapasztalata, hogy sokkal hatékonyabb információfeldolgozás és gyorsabb tanulás érhető el az ilyen tömbösített oktatatáson, mint ha heti-kétheti, néhány órás alkalmakra apróznánk szét a tananyagot. A kis létszámú csoportok (max. 3-4 fő/ munkaterület) és az intenzív együttlét garantálja az eredményt.
Vidéki tanulóink számára budai oktatótermünk közvetlen közelében igen kedvező árú szálláslehetőséget ajánlunk, így nem kell naponta ingázniuk Budapestre.

További információk>>

Ütemezett fizetés

Az intenzív tanfolyami forma miatt a részletfizetés nem megoldható, ezért fizetési ütemezést biztosítunk az azt igénylők számára:
I. ütem: Előjegyzés
Az előjegyzés során a jelentkező a tanfolyami díj 25%-át fizeti be. Az előjegyzés a befizetés dátumától számított 180 naptári napon belül bármely tanfolyami időpontra beváltható.
II. ütem: Regisztráció
A tetszőlegesen kiválasztott időpont előtt min. 30 nappal a tanuló befizeti a regisztrációs díjat (a tanfolyam listaárának 25%-a) és fixálja helyét az adott tanfolyami csoportba. A regisztrált időpont egyszeri alkalommal, min. 15 nappal a tanfolyam megkezdése előtt díjmentesen módosítható.
III. ütem: Beiratkozás
A tanfolyam első napján, az oktatás helyszínén a résztvevő befizeti a tandíj fennmaradó részét.

Kedvezmények

Tanulóink számára az alábbi kedvezményeket biztosítjuk a listaárból:

 • 10 % kedvezmény előzetes befizetés esetén
  A teljes tanfolyami díjat egy összegben, előzetesen (az oktatás megkezdése előtt min. 30 nappal) befizető tanulók számára.
 • 5 % kedvezmény diákok számára
  Középiskola és felsőoktatás, nappali és levelező tagozat hallgatói számára egyaránt hozzáférhető, de a jogviszonyt diákigazolvánnyal kell igazolni.
 • 5% kedvezmény vidéki lakosok számára
  Ezzel a vidékről érkezők útiköltségeit szeretnénk csökkenteni. Igazolás lakcímkártyával.
 • 5% kedvezmény kávés vendéglátásban dolgozók számára
  A láncokban és független kávézókban, itthon és külföldön dolgozók számára egyaránt érvényes.

  A kedvezmények összevonhatók.

  KAPCSOLAT>>

 • H i r d e t é s

  x-presso

  H i r d e t é s

  Kávéházak magazin

  100 éves tradicionális katalán kávé Magyarországon cikk borítóképe
  100 éves tradicionális katalán kávé Magyarországon

  Egy évszázados centenáriumát ünnepli idén a felső prémium kategóriájú kávékat készítő és forgalmazó Cafes Cornellá. A katalán családi vállalkozás remekműveit hazánkban is meg lehet kóstolni. (x)

  Café World 2020.01.15.
  Arabica és robusta – a két vetélytárs?! cikk borítóképe
  Arabica és robusta – a két vetélytárs?!

  Meglepő módon (tudomásunk szerint) nagyjából százféle kávénövény létezik, mi mégis csupán háromnak fogyasztjuk a termését. A coffee liberica rendkívül ritka, így igen csekély mennyiségben kerül csak kereskedelmi forgalomba. A világ kávétermésének mindössze 2-3%-át jelenti. A csomagolások hátoldalán található leírásokat böngészve nagy valószínűséggel az arabica és/vagy a robusta kifejezésekkel találkozol. Te tudod, hogy pontosan mit takarnak ezek az elnevezések? (x)

  Kávé akadémia 2020.01.13.

  H i r d e t é s